-
Hiçbir gitar -düşünebileceğinin en iyisi bile- $1000'dan daha fazlasını hakketmez.
-
m2 tabi ki çok daha iyi :)
fiyat konusunda gelince şöyle bir karşılaştırma yapalım.
m2 ibanez jamden bana göre 5 keredaha iyi bir gitar.jackson soloistten ise 10 kat iyi.hesabını siz yapın :)
-
Bencede..:)
-
ben tekrar söyliyim pek takmamışsın ama-->kh602 almaya karar verirsen m-1000 al derim onun yerine...tabi m2 nin neckthru sunu alacaksan lafım yok...
-
Yok estağfurullah.Olur mu öyle şey.Gördüm de artarda 2 tane mesaj atmayayım diye birşey demedim.Aynı mesajda da yazsam karısırdı.
-Evet zaten aynı özellikleri var neredeyse ve fiyatlarıda aynı.Ama sanırım M-II alıyorum.Teşekkürler yorum için.
-
neck thru sunu neden almıyorsun ki m2 nin?
-
Ya normaline 3.500 ytl fiyat verdiler.Neck thru su muhtemelen daha pahalıdır.Ama Legend nerden ve ne kadara aldıgını söylerse o zaman neck thru alabilirim.Ayrıca bugun Trio Müzik'e sordum.Alsam nasıl deneyebilecegim diye deneme imkanın yok dedi.Artık İstanbul'a gideceğim.:D
Ama tabi fiyata baglı M-II kesin de,NTB si ne kadar onu ögrensem cok iyi olacak.Zaten Legend'e öm da attım.Cevap bekliyorum.
-
legend in gitarını kendisi ile beraber aldık :) hatta o soloist alıcaktı ben ona dedim esp al diye..o yüzden hayatından çok memnun şu anda jackson aldırmadığım için ona.
bence de bu arada neck thru bir gitar al..
-
biliyormusun ben senin yerinde olsam o paraya gibson flying v faded alıp üstüne 2 emg 81...kirk ün ritmleri kaydettiği gitar da 2 emg 81 takılı bir flying v.soloları(ilk başta inanamamıştım ama) ise 62 bir stratın stok manyetikleriyle kaydediyormuş...strat efsane ya kirk bile sololarını onunla kaydediyormuş...
-
Evet onu bende duydum ve Fender'den o tonların cıktıgına inanamadım.:D
Yaa içimde bir ESP aşkı var ki anlatamam.Şimdi marka takıntım yok diyecegim ama dilim varmıyor.:D
Herhalde biraz var..
ESP cok cekici geliyor bana hep bir ESP'm olsun istemişimdir.Zaten o yüzdende Gibson,İbanez,Fender falan düşünmüyorum.Ama tavsiye için teşekkürler.
Bu arada Serpent King,nerden ve ne kadar aldığınızı söyleyebilir misin?Gercekten benim için cok iyi olur hem daha fazla para veripte daha kötü bir gitar almak istemem.Hem neck thru hem daha ucuz,bence süper birşey.Cevap bekliyorum..Teşekkürler.