-
sen hangisiyle mutluysan...:)
-
Teşekkür ederim...:)
-
istanbulda pera müzik , beyoğlunda.ne kadara aldığımızı unuttum vallahi onu legend ile görüşmen gerek.
-
Hmm.Tamam zaten bende tahmin etmiştim.Bende orada alacagım.Trio Müzik ESP getirtiyormus sadece deneme imkanım yok.Ayrıca öm attım Legend'a ama cevap alamadım daha.Bekliyorum.Tekrar teşekkürler.
-
Allah senden razı olsun Serpent lan :D
-
Şimdi şu iki gitarı denememiş, kendine hangisinin daha iyi gideceğini bilmeyen bi adamın bu gitarlardan birini almasına ne gerek var... Ben olsam gider bi kursa bayılırdım parayı, sonra kendim seçerdim modelini...
-
Zaten kendim sectim ve alırken deneyeceğim.Trio Müzik sadece sipariş alıyormuş.Alacagım zaman mecburen İstanbul'a gitmem gerekecek orada deneyeceğim hangisi iyi gelirse onu alacagım tabi ki su anda M-II ön planda gibi gözüküyor...
-
ben olsam mesela custom gitar yaptırırım kendime sağlam bi luthier e o da var .. :)
-
jackson sl1 veya sl2 düşündün mü hiç?
-
Ya customa ne gerek var.
Zamanı gelince ESP den yaptırırım..(Nerdee)
Gercekten custom ne bileyim hazır yapılmış var customa gerek yok bence :D
Bu arada Jackson düşündüm ama onun manyetik dizilimini sevmiyorum ve ayrıca manyetiklerini de.Yani H-H olsa tamam derim ama H-S-S istemiyorum.Cunku EMG 81/81 yaptırırım aldıgımda ama onada olmaz yani..