-
gıtarımda aktıf emg 81 60 manyetıklerım var ama cok da tatmın olmuyorum yanı herangı bı sorunda yok ama daha agresıf bıseyler ıstıyorum bunlardan hangısını neyle degıstırmelıyım yanı EMG nın en hayvanı manyetıgı hangısıdır
-
elektrik süpürgesinin sesi de kafa ütülüyor ağaç testeresinin sesi de.
agresif olduklarını söylemek mümkün mü?
öte yandan aşağıdakilerin oldukça seviyeli bir biçimde agresif oldukları söylenebilir:
wagnerin operaları
chopin'in konçertoları
çaykovskinin senfonileri
beethoven'ın bazı sonatları.
üstelik gazman agresifliği de değil bu, belli bir olgunluğu var.
ne dersin, acaba manyetiklerde mi bir problem var, gitarda mı, yoksa onları kullananda mı?
-
sorun gitarda olmasın?
-
hocam anlamadınız galıba ben en sertını ıstıyorum gıtarımda da manyetıklerde de bende de bı sorun yok daha sert daha agresıf
-
agresif manyetik falan olmaz.gitarının özellikleri ve kalitesi manyetiklerle örtüşmeyebilir.bu da istediğin tonu alamamana sebep olur.senin gitarın ne?
-
agresif manyetik olmaz.
agresif gitar olmaz.
agresif gitarist olur.
agresif besteci olur.
aşağıda biryerlerde o beğenmediğin emg'lerin ses tonu var. temiz, stratımsı, sert, ağaç testeresi vs. her tür ses çıkartıyorlar. gerisi size kalmış.
-
cort evil z6
-
gövdenin alder olması senin istediğin tonu alamamana neden olabilir.çünkü corttta kulanılan alder tartışılır yani.
-
hakkaten... ne o öyle cort mort... klavyeyi abanoz kaplamışlar ama kimbilir gövde hangi suntadandır. ayrıca sertleşememe(!) sorunu var bu gitarlarda...
-
sagolun