-
valla x-6 yi bilmiyorum o yuzden karsilastirma yapamicam ama cortlarin satilma sansi squier'a gore daha azdir heralde o yuzden bence 2.el bi squier ara bulursan al sora rahat satar baska gitar alirsin cort'u zor satarsin ne de olsa bu gecici bi gitar olcak bi sure sora degistiriceksin hem squier de kotu deildir yada yine ikinci el bi meksika fender ara ucuza dusurursen 350-400$ falan borc harc al mesika bi fender seni baya goturur hatt belki degistirmeye gerek kalmaz.
-
chriss ve grungy ilgi ve alakanızdan ötürü ayrıca teşekkürlerimim iletirim.
Bakın Ben gitarı alıp ta daha sonra değiştiririm amacıyla almıyacam. Ben şu an 17 yaşındayım. Ben alacağım gitarı normal yani satmadan sürekli kullanmak için alıcağım. Bu yüzden babam alınca iyisini alalım diyo. Ama 350 dolar dan fazla da verebileceğimizi sanmıyorum. Daha bide bunun anfisi var zart ı var zurt u var. Yani alacağım gitar bana tam anlamıyla yetebilmeli. Şu an için Dünyada en beyendiğim gitar. Fender Stratocoster in siyahları. Çok güzel aletler. Yngwie Malmsteen de kullanıyor. Mükememel yapılmışlar. 0 ları ne kadar bilemiyorum. Her neyse sonuç olarak diyeceğim bana öyle bir gitar söyleyinki ileride değiştirmeme gerek kalmadan beni uzun süre idare etsin.
Değerli yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
-
olum adım bile kalın yazmıyo bi de sozun gececek ha.belki bozdum belki bozmadım hem sana ne sen bana uy ama bana gore de cort almaa.bence gir music123.com a yarı fiyatına her sey ordan alırsın istedigin gitarı bu arada www.shopping.com dan fender stratocaster diye arat ben 200 dolara sıfır gormustum hem de squier felan diildi emin ol bak bu grungy saglam adam diil yeni bole kartondan maket yapıyorlar da sen onlarlarla foto cektiriyosun ya onlardan iste bu. ya bizsenle neden atısıyoruz hep aslında yaklasık olarak aynı tayfadanız
-
alonzo çok doğru söylüyorsun accaip bi kaos içerisindeyim. Ne alacağımı tam olarak kestiremiyorum her gitarın artı ve eksileri var. ibanez ler accaip pahalı yaw. onun yerinde fender strat ı tercih ederim. Blazer ler hakkında pek bi fikrim yok ama buralarda da bulamayacağım kesin gibi bişiy. Görüşünden ötürü teşekkür ederim. istanbul'a gelmeye kalksam aynı hesaba gelecek.
neyse görüşlerinizi bekliyorum...
-
tamam dogrudur simdi bi daha deigtirmicem diosun ama eger bu aleme girersen bi da zor cikarsin:) fenderleri seviyorum demissin ve emin ol o fender dusuncesi hep bi kenarda seni yiyip bitiricektir:) o yuzden bi 2. el meksika strat seni uzun bi sure goturur heralde onu satcan zaman da gitar sana belli bi para getirio olur yani belli sound kaygilari yuzunden satarsin bence meksika stratlari bi dusun cok da kotu deildirler aslinda harmony centralin yorumlarina ve forumuna gir bi cok insan gayet memnun..bi de strat alcaksan hocanla git derim cunku hepsi birbirinden farkli, daha fazla bisey yazmiyacam:)
-
Ya grungy. Acaba ben bu blazer i Ankara'da bulamazmıyım ki ? bi daha araştıracam bakalım. Bulabilirsem alırım işallah. bu tünel dediğiniz yer istanbul'un neresinde oluyor ? istanbul'a bir kez geldim 1 sene önce. kışın gelmiştim hava accaip berbattı. Çamlıca,Beşiktaş,etiler,eminönü,bebek ve civarını gezdim. 4-5 gün kaldım ailemle. her neyse ben oraya gelmeye kalksam yol parasına bi 40 milyon vermem gerekecek gene aynı hesaba gelmez mi bir de bu tünel hangi semt te ?
-
senin görüşünde hoşuma gitti chriss. ama ne yapcağımı bilmiyorum. karar veremiyorum. bu fender meksika strat lar usa larla ne farkı var ? tipleri aynı herhalde ama farkları nedir ? bir de aklıma şu ibanez blazer21 takıldı nasıl bi alet se bi araştıracam. Yaw bir de sormayı unuttum Grungy ve Chriss sizler ne kullanıyorsunuz bana kullandığınız tüm ekipmanlarıda yazarsanız çok memnun olurum merak ettimde..
-
benim kullandigim aletler bi 84 usa strat, g&l s500, voodoo lab sparkle drive, sansamp gt2, ibanez cs9 chorus, fender twin reverb..ayrica meksika fenderler ole pahali deil daha yeni srv de dimarzio manyetikli bi tane 395 e satildi ki bunda dukkan kari da var elden 350-400 e bulursun ibanezlere kotu demiyorum ama fenderleri begeniorum diosun ve bigun isticen ben gl aldim ki oda cok guzel bi gitar 1250$ verdim ama insanin alistii bi sound ve insan o soundla buyuyuo benim icin o sound fender di ibanez jem de alsam o soundu aricaam icin mutlu olamicaktim o yuzden sansa bi arkadasimda fenderini satiodu allem kullem aldim sen de iyi dusun blazerlar super olabilir ama senin istediin sound fenderse o soundu baska bi gitarla almassin bence
-
ok grungy artık alacağım gitar İbanez Blazer21 dir. Bunu anladım. Tabi ucuze fender bulabilirsem neden almayayım. fakat fiyatperformans bakımından blazer lar iyi diyorsanız ne diyelim bende ondan alıcam gibi görnüyo.
Gitar almadan öce hocam ile birlikte ank da ki gitarcıları bi dolaşacaız bulmazsak grungy dediğin gibi yaparız.
-
oke alonzo tipine baktım hoş gitar. saol resim için.