Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ya ben amfi arıyorum ama bu işten hiç anlamıyorum.gitar alırken bi salaklık ettim galiba ikincisine

  • darkscare • 28 Ekim 2004 22:05 • #539840
    selam.3sene haşat olmuş bi klasik gitarla kendi kendime uğraştım ve sürekli elektro almak için çırpındım bu yüzden de elime geçen ilk parayla hemen bi sb dreamse saldirdım hiç sorup soruşturmadan ve işin kötüsü su an hala gitarımın iyi bişey olmadığından başka bişey bilmiyorum.çevremdeki herkes türkü dinliyo ve danışacağım bir kişi bile yok.daha distörşın ne işe yarar,iyi bi amfi nasıl olur bilmiyorum.sinirimden gitarı elime alamıyorum nasıl başlamam lazım?amfi şart mı?ders mi alayım?çıldırıcam çünkü bi şeyler öğrenmek için uzaktan seyredebileceğim bile kimse yok çevremde!!!ama yetenekliyim çok istekliyim.bana yardım edinnn
  • gogostarmen • 29 Ekim 2004 09:38 • #539841
    merhaba
    sb dreamsin pek iyi bir marka olmadığını ben de duydum.
    ama bütçene uygun o varsa öğrenmek için kullanılabilir.
    gitarın yeniyse ve biraz da paran arttıysa bence git aldığın yere değiştir gitarı. daha iyi bir marka al.
    ben de gitar çalmaya yeni başladım. aynen seninki gibi haşat olmuş bir klasikle. elektro aldırmak için velilerimi ikna etmeye çalışıyorum ve para biriktiriyorum. gitar için illa amfi almana gerek yok. müzik setine veya bilgisayara bağlayarak ses alabilirsin. ben revalver live diye bir programla klasik gitarımdan mikrofon üzerinden bilgisayarda distortion efekti aldım.(genelde bütün heavy metal şarkılar bunla çalınır.)
    bir de öğrenmek için kurs almak şart değil(MİŞ). en azından ben almıyorum kendimi internete vurdum bir sürü tab siteleri var. tab okumayı öğren. ayrıca bulabilirsen guitar pro 4 diye bir program var. o zaten aşmış birşey. bu kadar mı kolay olur nota(tab) okumak.
    biraz interneti araştırsan kaynaklar bulabilirsin. ankaradaysan da programları sana verebilirim.
    kolay gelsin gitarın hayırlı olsun.