-
gitarı bilgisayara takınca amfi gibi güzel temiz ses çıkarır mı??
birde ses kartı olması şartmı?anakart a takarsan olur demişti biri bana, bende ses kartı yokta illa takmam gerekiyo mu?
cevaplarınızı beklioyorum
-
bende bu hafta içinde bi squier strat alacam ama anfi param yok şimdilik bilgisayarı kullanıcam ama aynı zevki vermez tabi...
-
Pena yerine kürdan kullanmak gibi bi şey olur :p
-
pena yerine kürdan kullanmak ne alaka çözemedim doğrusu.saçma bi benzetme olmuş bence.
bilgisayar olayına gelince.ben basımı bilgisayara bağlıyorum.zaten evde anfi kullanmak zor iş.bi kere sesini felan fazla açamıyosun zaten.bu nedenle evde bilgisayara bağlayıp takılabilirsin.bende creative 5+1 var.gayette temiz bi ses elde edebiliyorum.amfinin yerini elbette tutmaz ama evdede amfiyi açamayacağına göre bilgisayar daha pratik bi çözüm.
ses kartı almanada gerek yok.gerçi ben ekstradan bi ses kartı aldım sağlam olsun diye ama bizim grubun elektro gitaristi sadece ana kartın üzerindeki ses kartını kullanıyo.ekstradan bi ses kartı yok.bayada bişeyler yapıyo yani.
bildiklerim bu kadar eyvallah...
-
Yani ne kadar amfinin yerini tutabilir..Dünyanın en iyi ses kartını al en iyi 5+1 ini getir..Amfi yerine bilgisayarı kullanmak hakkaten gitarı penayla çalmak yerine kürdan ile çalmak gibi bişey tabi imkanın yoksa bilgisayarı kullan..AMa amfiden aldığın verimi yüzde 20 sini alamazsın ve ses kartına zarar verirsinn.böyle cahil insanlardanda akıl alma...
-
Ben , amfi bile almadım onu nyerine pedal falna aldım
direk biligsayar bağlioırun kulaklığı takiyorum kisme de rahatsız olmuyor sesden de memnunum, zaten benim için evde aldığım ton önemli digil stüdyo ve konserlerde aldıım ton önemli.. O yüzden senin içinde aynı şey geçerliyse tak biligsayarına takıl.
-
başkalarının cahil olduğunu düşünen insanlar önce kendilerine baksın bence.senle burda laf yarışına girip zaman harcamıycam tayyip erdoğan.benim bildiğimin onda birini bilsen ne mutlu sana!!!!
ayrıca ses kartına felan zararda vermezsin.istediğin gibi kullan.
sende bişeyler öğrenmeden bi daha karşıma çıkma tayyipmisin nesin............
-
ya ben herhangi istediim bi grubun şarkısını çalarken aynı onu tonu elde edemzmiyim bilgisayarda?şimdilik amfiye vereceğim parayı gitara eklemek daha iyi olur die düşünüyorum ilerde alabilirm tabi de..dinlerken beni rahatsız etmemeli ses yani
-
Sen boşver kimin ne dediğini git adam gibi bi' stüdyoya (marshall vb. sağlam amfisi olan) bağla gitarını amfiye farkı kendin gör..
Ama benim öyle bi' imkanım yok diyorsan bence elk.gitarı hoparlöre bağlamadan çalmakla bağlayarak çalmak arasında ne kadar fark varsa amfiyle blg. arasında da hemen hemen o kadar fark var; ama tabi bahsettiğim amfi min 30 -hatta 60W- marshall vb. sağlam amfiler.. o yüzden sen gitarını al bütün paranla -çünkü gitardan artan parayla öyle bi' amfi alınmaz- biraz blg.'la idare et ve amfi için para biiktirmeye başla..
Yine de yok ben hep bilgisayar kullanıcam amfilere gıcığım diyosan parabiriktirip creative audigy II (external)+ creative 7.1 ikilisi de bayaa iş görüyormuş diye duydum..
-
Ne gerek var amfiye Bende bir amfi var ama kullanmıyorum zaten isteyene satabilirim. Tak pedalını bilgisayara yeter,tabi kullandığın kolonlar iyi olursa daha iyi ses alırsın . ses kartının ne olduğu önemsiz.Ha effectleri bilgisayardan almaya çalışmayın .ses kartı iyi değilse gecikme yapar.