-
simdi ses karti 150 $ 7+1 de 200 $desek sana toplam. 500 Milyon TL. Ye gelir sanirim. kabaca hesapladim ama..
-
500 milyon fazladan param olsa hiç düsünmeden al1rdm amfiyi zaten bilgisiyarlada ugrasmazd1m yaf:)
-
dediğin iş için güzel ve özel programlar var.. qbase ve cakewalk(yannıs hatırlamıyorsam) =) en bilinenleri.. cakewalk da internetten pedal indirilebildiğini duymustum..heralde onca pedaldan biri aradığın olur.. ama forumlarda genelde tercih etmeyin deniliyor. anakart ve ses kartı için kötü olabilir diyorlar..arkadaşların dediği gibi illa bağlıyım diyosan emniyet sibobu olarak ses kartı al derim..ben de bağlamak istemiştim..ama bass gitar için kesinlikle yapmayın çalışacam derken bilgisayarınızdan olmayın dediler.. şimdilik elim kolum bağlı.. taki 8 şubata kadar.. iyi akşamlar..
-
yeni baslayacagina göre, bu iste ilerlemeK istiyorsan bol bol exercise yapacaksin.. O yüZden sana bilgisayar oldukca yetecektir..Anakartlarda dahili ses kartlarının cogu destekler Guitar fx box türü programlari. Ekstra ses kartı almana gerek yok.. Cünkü WDM denilen ses düZenegini kullanır bu programlar ve bu da büyük olasılıkla vardır sisteminde.olup olmadıgına Denetim Masasında Ses 'ten bakabilirsin..olmaması için baya bi eski olması laZım anakartın..
Senin ihtiyacın olan bi "Metronom" programı + "Guitar Fx Box" ya da "Revalver" türü efect programı[hepsi inndirComda mevcut]. Zaten basladigin bi gitar metodunu bitirene kadar Amfi için gerekli parayi toplicaksin emin oL;)
HavuZda yüZmek tabi ki DeniZde yüZmenin tadını vermeZ ama yüZmeyi havuZda öğrendikten sonra DeniZe açılmak daha heyacan verecektir;)
iyi eglenceler dostum..
-
dediklerin kafama yatt1 çok sagolas1nn:)
-
-
-
Standart ses kartlarının çoğu efekt programlarında gecikme yapacaktır. Distorsion'u doğru düzgün yapan program olduğunu da sanmıyorum. En iyi yöntem prosessör almaktan geçiyor efektler için anfi ihtiyacı az bilgisayar olduktan sonra.
-
Benim arkadaşımın evindeki ekipmanları ve yaptığı işlerden bahsedeyim.
ucuz bir mixer , iyi bir ses kartı , 4+1 hoparlör , digitech gnx 1 ....
amfi filan kullanmadan grubumuza iki tane demo çıkardı ve bence evde yapılabilecek en iyi işlerden biriydi bazı şarkılardaki yanlış processor ayarlamalarından dolayı kötü distortion tonu olmuş ama çoğu harika bence ev için.Ve üstelik birkaç yıldır da yapıyor bu işi evde ve hiçbir ekipmanına hiçbir zarar gelmedi.Ne hoparlörüne ne bilmemnesine...en ufak bir verim kaybı da yok...
bence sağlam amfi simulatörü olan bir processor alırsan gerçekten de amfiye ihtiyacın yok ev içinde de gerek yok zaten bana göre...350 400 dolar para vermeden alabileceğin bir amfi ile şu arkadaşımın yaptıklarının hiçbirini yapamazsın ve tonlar da anca o kadar iyi olur.Ama benim param var , şöyledir böyledir diyosan ver bi 300 400 dolar amfi al.Benim param olsa mesela ben processor bile kullanmam.Ne kadar iyi olursa olsunlar ses gijital oluyor çünkü.Analogun verdiği hazı veremiyor.
-
mecbur kalınca kullanıyosun üstad şekil:ben