Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duyduğunuz En Sert Distortion Tonu

• andresson • 9 Şubat 2005 11:49 • #541465
    Amerikan yapımı değilse kesinlikle uzak durulacak bir gitar. Şöyle izah edeyim tuncay ve baran bir kere kore yapımıdır bu da sorun demektir bir türlü yıllardan beri bu adamlar insanın içine sinen gitarı yapamadılar. İlk başta heyecan verir ama zamanla üzer.

İçinize sinmesi lazım. Bu yüzden Japon Jackson veya İbanez sert tarzlara daha uygun. 2. el olsun Japon yapımı bir gitar olsun. Zaten B.C. Rich kullanan gruplar gidip bunların custom modellerinden başka kullanmazlar. Oda ciddi maliyet demektir.

Övülen gitarlar ESP ltd. serisi çok methediliyor denemedim. İbanez RG 470 japon alınır. Jackson Jdr serisi alınır bunlar güzel gitarlar.
  • Serpent_King • 9 Şubat 2005 13:53 • #541466
    al Canım. Bc Rich. istediğin tarza uygundur .ayrıca gitarı kötüleyen yok. diğer arkadaşların neden heyecan yaptığını anlayamadım sadece.
    karşısındakini Kuş sanmasınlar ;)

vallaha ben heycan filan yapmadım sadece bir konu hakkında birşey bilmeden şuraya yazmanıza ve bir markayı kötülemenize sinir oldum.

bir de arkadaşlar ktulu nun maddi bir durumu var ve bunu göz önünde bulundurarak birşeyler yazmalısınız.bende bilirim gidip amerikan bc rich almayı veya japon jackson filan ama param yok.bu yüzden de Ktulu 300 dolarlık bc rich in kasasına uygun olduğunu söylüyor.

senle stüdyoya gittiğimizde bende zoom 606 vardı.yanlız bunu sadece ev için kullanabilirsin konserde filan rezil eder seni bu processor. :))
  • delil • 9 Şubat 2005 14:45 • #541469
    Valla amfi leri bilmem ama

The Offsprings in bir şarkısın (One Fine Day) ortasında bir gitar sesi var çok güzel bi dinle o şarkıyı sonuna kadar ortalarda biyerde dediğim gitar sesi var mutlaka beğenirsin
  • XES • 9 Şubat 2005 17:12 • #541470
    tube screamer bir distortion pedalı değil. iyi bir overdrive efektidir. stratocaster ve twinreverb arasına girebilecek tek ibanezdir der eskiler.
    sana gitmez yani..
  • Ktulu • 9 Şubat 2005 17:43 • #541472
    ok sağol XES.
  • djxeon • 10 Şubat 2005 12:30 • #541498
    bende marshall jackhammer(jh-1) var ve gerçekten çok pürüzsüz ve sert distortion tonları alabiliyorsun fiyatı 85$ ama değer çünkü üzerinde equliserı bile var.tavsiye ederim ama ben ibanez rg350dx ve laney anfiyle beraber kullanıyorum hatırlatırım.
  • KirkHammett • 10 Şubat 2005 19:36 • #541514
    eer Metallica calmak istiyorsan ya Gibson(fade to black) ya ESP (justice for all albümü) ya da jackson ( sad but true) al...ama metallica müzik yaparken sert tonlu gitarlar kullanmaz onuda soylıyım...shortest straw parcasının sert olmasının nedenı tum grup aynı tonlardan aynı akorları caldıgı ıcın...ben sana jacksonn al derım...
  • Ktulu • 11 Şubat 2005 15:53 • #541540
    Yok Metallica diye birşey söylemedim. Sadece o parçadaki tonları beğendiğim için o örneği verdim.