Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

korsan mevzusu

  • Leprosy • 28 Aralık 2004 15:05 • #560202
    Öncelikle TCK hepinize duyrulur.Bence biraz daha dikkatli olun.

    1)45 milyona orjinal CD yok.Ne kadar bilgisiz olduğunuz yazdığınızdan belli.Sanki araştırmış gibi konuşuyorsunuz.2CD lik albümler bile 42 milyonu geçmiyor.Tek CD lik albümleri en fazla 25 30 a bulursun.Onlarda hiç bulunmayan şeylerdir.Opeth, Dark Tranquillity gibi.

    2)Orjinal CD almayan kimse gerçek Metalciyim diye geçinmesin.Çünkü bu işte RUH vardır.Orjinal almadığınızda adamlarla aranızda hiç bir bağınız yoktur.Onları ne kadar iyi anlayabilrsiniz ki?

    3)Orjinal CD alan biri olarak şunu söyliyebilirim ki orjinal almak için MİLYARDER olmak gerekmez ki bende bütcesi kısıtlı biriyim.Her şeyden önce bu işi sevmek gerekir.Fedakarlık yapmak gerekir.Benim için hayatımda en önemli şey müziktir.Eğer bir gün başka nedenlerden dolayı CD alamayacak konuma gelirsem, o başka işlerimi sıfırlarım.Gezmemden keserim, kız arkadaşımdan bile sırf bu sebepten dolayı ayrılabilrim.

    Yukarda da söylediğim gibi bu işi gerçekten seven herkez orjinal alır.Mesela 15 tane kopya cd alacağına 2 tane orjinal cd al.Bende eskiden senin gibiydim artık böyle yapıyorum.

    Kimseye orjinal alsın demiyorum beni ilgilendirmez.Zaten gerçekten müziği seven kişiler orjinal alıyorlar.Neden mi?Çünkü bunun nedenini kavramışlar.Tabi bazı ekstrim durumlara bir şey demiyorum.Çok fakir insanlarda olabilir.Onlara bir şey demiyorum ama 15 kopya cd alabilecek gücün varsa ayda 2 3 tane orjinal cd de alabilirsin.Bİraz daha fedakarlık yaparak bu sayıyı arttırabilirsin..

    Saygılar...
Bu konunun tüm mesajları