Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zuhal Müzik

  • fuck n_life • 2 Haziran 2006 16:06 • #562464
    sadece tünelde zuhal müziğin yaptığı bir olay değil bu.ama zuhal müzik gibi bir müzik marketin tutupta 2 manyetik çalacağını düşünmüyorum.ha gitar alırken kazıklama konusu her toy genç gitaristin sanki kaderiymiş gibi tekrarlanıp durur.bin bir zahmetle biriktirilen paralar acımasızca ellerinden alınır.

    -"abi ben gitar alıcaktım.300 milyonum var."
    -"hıı dur bakalım biraz yardımcı olalım.ilk gitarın dimi?"
    bu kısımda kendi gençliği ve ilk gitarını anlatır.
    -"evet hangi tarz çalıyosun."
    -" ııı şeyyy ...."
    -"ya da hangi grubu dinliyosun."
    -"metallica falan abi."
    oradan daha once toy elamnlara satmak için hazırda duran alet alınır.100 wattlık marshall a takılır.ki saz taksan ona en kral gitarmışcasına ses verir.başlar metallicanın en güzide parçaları ve soloları atılmaya.ve de bu gitarı evde kendisinin de evde kullandığı eklenir.buyulenirsin bir an o gitarı aldığında evde seninde bir kirk e dönüşeceğin hayali girer.buyuk bir yardım severlikle gitarın fiyatını 10 milyon düşürür bi de 5 milyonluk gigbag verir.2 milyonluk kablo bildiğin anten kablosuda yanında cabası.o an o adam dunyadakı en iyi adamdır.
    gerisi malum eve gidilir 1 ay falan geçer gerçekler gitardan anlayanlar tarafından ya da kendiliğinden ortaya çıkmaya başlar.halbuki o 300 milyon aç kalınarak.sadce müzik için biriktirilmiştir.
    bu şerefsizliği yapanlara diyecek hiç bir sözüm yok artık.ha yaran varda mı gocunuyon dersen ne yazıkkı bana bunu yapamadılar.ama denediler mi?evet
Bu konunun tüm mesajları