Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zuhal Müzik

  • ensiferum • 27 Temmuz 2006 17:58 • #562701
    öncelikle kimse bize o tüneldeki dükkanları savunmasın,bunu çok ciddi söylüyorum, o dükkan sahipleri bugüne kadar müşteriyi hep yolunacak tavuk gibi gördüler, bunun kimse bana aksini iddia etmesin, ateş olmayan yerden duman da çıkmaz ayrıca. muazzam bi rkar marjı olduğunu da biliyoruz ayrıca o söylenen vergiler öyl ehe rgiarata ayrı ayrı yüklenilmiyor ayrıca tüneldeki dükkanlar gitarları alırken toplu olşarak distribütörden alıyorlar. o zaman öyl ezannedildiği gibi birim başına vergi uygulanmıyor. birim maliyeti de düşüyor.
    sahte gitar olayına gelince bu da doğru türkiye de sahte ibanez ve jackson lar var, ya da şöyle söyleyeyim mesela bazı kore jacksonlar da made in japan yazıyor.

    ayrıca tavsiye " ne kadar param var " diye soraralarsa.
    "sanane" deyin. " sanane benimi soyacaksın" da diyebilirsiniz. ayrıoca O bahsedilen ötv olayıdan önce de fiyatlar farklı değildi, sonuçta yıllardır piyasadayız ve takip ediyoruz.
    ama tüketici dengeye gelip buna da bir yol bulacaktır. bakalım eskisi kadar iş yapabilecekler mi?
    sonuçt amemlekette tüketici mahkeeleri diye de bir şey var.
    not: türkiye ile Avrupanın alım gücü nü bir tutmayın A.B ye yabancı ürün girşi daha zor.
    mevzuatı bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır.

    bence "bimilyon1" arkadaşım madem bu adamları tanıyorsun söyle onlara piyasa da çok ciddi bir kanı var böyle böyle de. sonuçta işletmeler dışarıdan geri dönüşüm aldıkları sürece yaşayabilirler. satış politikalarını değiştirmeliler, hem şu an piyasada atıl bekleyen potansiyel öüşteriler var. fiyat politikaı düşürülerek ürünsel devinim sağlanabilir ve stok malkiyetleri düşer ve bu da gemtrik oalrak kar markjını zaten arttıracaktır. bu şekilde de hem fiyatlar fazla yüksek olamdığı için müşteri gelecek, çok müşteri geldiği için çok satış olacak, çok satış olduğu için stok devir hızı yükselecek, bu yüzden stok maliyeti, azalacak ve kar da artacak , sonuç olarak alan memnun satan memnun oalcak.
    oh be:D:D:D
Bu konunun tüm mesajları