Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zuhal Müzik

  • Serpent_King • 4 Temmuz 2006 21:43 • #562603
    ya bu anlattıklarında tabi ki haklısın , benim söylediğim zaten kazıklamakla ilgili bu kazıklamak diğil.yani adam bilmiyor ve sen de yamuk köprülü bi gitarı yamuk köprüsüne rağmen satıyorsan burda haksızsın.ama senin dediğin gibi adam inatla alıyorsa o zaman ne diyelim kendi tercihini yapmış arkadaş.zaten tüneldeki tüm yerlerin böyle yapmaları mümkün diğil.böyle bir şey olsa müşteri bulamazlardı sanırım.
  • ensiferum • 27 Temmuz 2006 17:58 • #562701
    öncelikle kimse bize o tüneldeki dükkanları savunmasın,bunu çok ciddi söylüyorum, o dükkan sahipleri bugüne kadar müşteriyi hep yolunacak tavuk gibi gördüler, bunun kimse bana aksini iddia etmesin, ateş olmayan yerden duman da çıkmaz ayrıca. muazzam bi rkar marjı olduğunu da biliyoruz ayrıca o söylenen vergiler öyl ehe rgiarata ayrı ayrı yüklenilmiyor ayrıca tüneldeki dükkanlar gitarları alırken toplu olşarak distribütörden alıyorlar. o zaman öyl ezannedildiği gibi birim başına vergi uygulanmıyor. birim maliyeti de düşüyor.
    sahte gitar olayına gelince bu da doğru türkiye de sahte ibanez ve jackson lar var, ya da şöyle söyleyeyim mesela bazı kore jacksonlar da made in japan yazıyor.

    ayrıca tavsiye " ne kadar param var " diye soraralarsa.
    "sanane" deyin. " sanane benimi soyacaksın" da diyebilirsiniz. ayrıoca O bahsedilen ötv olayıdan önce de fiyatlar farklı değildi, sonuçta yıllardır piyasadayız ve takip ediyoruz.
    ama tüketici dengeye gelip buna da bir yol bulacaktır. bakalım eskisi kadar iş yapabilecekler mi?
    sonuçt amemlekette tüketici mahkeeleri diye de bir şey var.
    not: türkiye ile Avrupanın alım gücü nü bir tutmayın A.B ye yabancı ürün girşi daha zor.
    mevzuatı bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır.

    bence "bimilyon1" arkadaşım madem bu adamları tanıyorsun söyle onlara piyasa da çok ciddi bir kanı var böyle böyle de. sonuçta işletmeler dışarıdan geri dönüşüm aldıkları sürece yaşayabilirler. satış politikalarını değiştirmeliler, hem şu an piyasada atıl bekleyen potansiyel öüşteriler var. fiyat politikaı düşürülerek ürünsel devinim sağlanabilir ve stok malkiyetleri düşer ve bu da gemtrik oalrak kar markjını zaten arttıracaktır. bu şekilde de hem fiyatlar fazla yüksek olamdığı için müşteri gelecek, çok müşteri geldiği için çok satış olacak, çok satış olduğu için stok devir hızı yükselecek, bu yüzden stok maliyeti, azalacak ve kar da artacak , sonuç olarak alan memnun satan memnun oalcak.
    oh be:D:D:D
  • syarar • 27 Temmuz 2006 18:25 • #562702
    en iyisi dışarıdan getirtmek abi en rahatı ne aldığını biliyorsun en azından
  • davetsiz • 27 Temmuz 2006 18:53 • #562703
    ensiferum'un dediklerine aynen katılıyorum ve altına imzamıda atıyorum.harbidende adamların dükyanına girince sana şunu demiyorlar.ne tarz müzik yapacan veya düşündüğün model ne demiyor.cebinde ne kadar paran var.adamların gözlerinden yeşil dolarların aktığını görebiliyorsun yani.tam ağız yapıyorlar.yolunacak tavuk gibi görüyorlar.bişey alacan adamın bahanesine baksana neymiş özel tüketimmiş vergisi fazlaymış cart curt bin tane hikaye.gemiyle getirtiyorlar ucuza.millete hikaye okuyorlar.ben bu işin içerisindeyim.abim izmirde yurt dışına ait lojistik şirkette işleri organize ediyor.yurt dışından uçak.deniz,karayolu taşımacılığını hepsini kendisi organize ediyor.anlattı bu işlerin nasıl olduğunu. adamlar yoluyor milleti gerçektende.toplu halde getirtiyorlar gemiyle allah ne verdiyse,işin güzel tarafıda gemi okadar ucuzki aklınız hayaliniz durur.bana söyledi fiyatıda.acaba şunu merak ediyorum bu adamlar akşam eve gittiklerinde rahat uyuyorlarmı.yedikleri boğazlarından rahat geçiyormu,gerçi geçiyordur geçmese ortalık böyleleriyle kaynamazdı.yurtdışı fırsatı olanlar getirtsin.garajda yeni bir bölüm açılsın yurt dışından cihaz getirtmek isteyenlar toplu halde anlaşsınlar bir araya gelsinler ama ciddi anlamda bir araya gelin ve bir lojistlik şirketiyle anlaşarak bir sürü cihaz getirte bilirsiniz.kar oranınızı görürsünüz ozaman.o adamlarda milleti yolmanın acısını çekerler,artık nasıl palavra sallarlar kendileri iyi bilir.adamlar profosyonel sallamacı olunca becerirler elbette
  • davetsiz • 27 Temmuz 2006 19:09 • #562704
    şunuda söylemeyi unuttum içimde kalmasın :)) adama diyorsun ki peşin alacam diyorsun.eline alıyor hesap makinasını hani sanki bir halt yapacak bir saat hesap yapıyor sanki allah ne verdiyse düşüyor.adama diyorsun ki ne yaptın,işte peşin alınca %10indirdim diyor.adama diyorsunki yapma ya olurmu pahalı diyon alıyor eline yine makinayı bir saat tuşlara basıp ayak çekiyor.sonra ne oldu diyon %15yaptım diyor.sen diyorsunki yapma ya pahalı diyon,adam diyorki yok wvallaha olmaz diyor(allahın sopası yokki şunları yemin ederken bir çarpsın,ibreti alem için)sen neyse diyon pahalı diyon adam işte ne kadar paran var cart curt yine ağız.işte yapak bişey.az önce yemin eden herif gel hadi enson şöyle yapak.
    :))))) adamlar harbi komedi ya.milleti %lik iskontaylada yoluyorlar.yok %10yok 15 yok 20 bune ya.sonra şunuda söyliyim dolar yükseliyorken oh ne kadar güzel adamların işine geliyor.dolarda düşünce bakıyırsunki bu seferde kendileri fiyat arttırıyor.kalmış bir kaçtane distribitörün eline vay anam vay.
  • ensiferum • 27 Temmuz 2006 20:20 • #562705
    "davetsiz" e sonuna kadar katılıyorum birinin bir şeyler yapması lazım artık
  • thief123 • 27 Temmuz 2006 20:59 • #562706
    bursada yaşayan varsa bilir internetten türk sitelirnden baktığım meselea fiyatı 400 ytle peşin fiyatına taksit felan da var gidiyruom bir kaç yere adam tık para en az 470 olur diyor tanıdık ucuz satan yere gidiyorum adam ucuza veriyo bunlar nası bu kadar pahalı yaparlar abi iyi gitar almak için babamın bir maaşını vercez bu nedir ya ülke sanata karşı soğuyacak ya rezillik...
  • davetsiz • 27 Temmuz 2006 23:13 • #562707
    işte böyle arkadaşlar bu adamlar,insanı müziktende soğuturlar,ensurman almaktanda soğuturlar,insanlara olan güvendende soğuturlar.yakında herkez birbirine öcü gözüyle bakacak.türk oğlu türküm ama şu sözü de biz diyoruz,TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK artık bu söz palavra oldu TÜRKÜN TÜRKE YAPTIĞINI BAŞKA HİÇ KİMSE YAPMAZ.elin adamı bilene daha dürüst davranıyor.nerde bir üç kağıt işi döner,bir sahtecilik,bir dalavera,altında türk parmağı çıkar.yazık yani tüm dünyaya kendimizi her konuda rezil ediyoruz.adamlar bizi aralarında görmek istemiyorlar.gerçi bizim onları aramızda görüp görmeyeceğimiz de tartışılır bu ayrı bir mesele.ama dediğim gibi bir kaç tane distribitörün elinde müzik piyasası.onlarda kendi kafalarına göre at koşturuyorlar.dediğim gibi garajda sağlam bir organize işi oluşturulup müzisyen arkadaşların bir karara varıp lojistlik aracılığıyla istedikleri ürünü getirtme fırsatları yaratılır.önemli olan kararlılık.
  • Holy_Bastard • 28 Temmuz 2006 19:04 • #562712
    Ben Senkop Müzik'i kesinlikle ayrı tutuyorum. Sorduğu ilk soru hangi tür çalacaksın oldu Ünsal Abi'nin :) Para konusunu en son sordu , param çıkışmıcak gibi olduğu zaman. Elimdeki para fiyatlardan en az bir 150 YTL azdı... Ona rağmen istediklerimi büyük inidirimle verdi bana sağolsun :) Diğer mağazaları ise bilmiyorum , ama bimilyon1'in o dediğiniz satıcılardan olmadığını biliyorum. Alp Abi'me güvenirim yani...
  • kutay__ • 4 Ağustos 2006 01:06 • #562761
    Zuhal Müzik noktalı üyeyi delirtti!!!!!!!

    arkadaşlar uzun süredir foruma yazmıyordum ama bugün delirdim ve sizlerle bunu paylaşmak zorundayım.

    salı günü tünelden aşağı yürürken zuhal müziğin vitrininde faded sg modeli bir epiphone gördüm. beğendim girdim içeri. denedim beğendim gitarı. ok dedim ne kadar bu 580 ytl dedi ordaki görevli ve peşin alıcam diyince 550 ytl ye bırakırım dedi. bende kendisine cuma günü alacağımı ve gitarı benim için ayırmasını söyledim. tamam dedi bana üstünde epiphone g400 550 ytl ye bırakıldı yazan bir kartvizit verdi anlaştık ve çıktım dükkandan. bugün param geldi elime ve gittim gitarı almaya arkadaşlarımla. tekrar bi taktım anfiye gösterdim gitarı derken aynı görevli tekrar geldi ve gitarın satış fiyatının 680 (altıyüzseksen) ytl oldugunu ve bu fiyatın bana indirimli son fiyatı oldugunu soyledi. elimdeki kartı gösterdim. böyle saçma bişeyi kabul etmeyeceğimi söyledim. fiyatı yanlış vermişim vs dedi. tüm internet sizi konuşuyor dedim. bu gibi tavırlarınızla insanlar burdan kaçıyor ve bu yaptığınızı bende anlatıcam dedim herkese. önemli değil farketmez dedi beyfendi. çünkü bu gitarları bize hayır için veriyorlar. yani lütfediyolar adeta. dedim 600 veririm ver gitarı ona da olmaz dedi. e dedim yok artık çıkarken peşimden 650 ye bırakırım dedi. bende bırak allahaşkına dedim gittim. gerçi ben bu olayda zuhal müziği fiyat politikasını vs suçlamıyorum. herkes herşeyi istediği fiyata satabilir. ama mal satmak isteyen bir firma ürününü kimlerin ne şekilde sattığını, müşteriye nasıl davranıldığını takip etmeli. birde öyle bir tavırları var ki. adam sayıyor. srv ye tnt ye mydukkan a diğer dükkanlara tüm malı hep biz veriyoruz diye. yani diyor ki biz tekeliz herşeyin ederini biz belirleriz. başka yere gitsende bizim onlara verdiimiz fiyat ve onlarında karıyla bu ürünü asla daha ucuza alamazsın. ki bu da çok çirkin bir tavırdı. bu arada tünelde herkes epiphone distribütörüyüm diyordu. ona da bi anlam veremedim. bir parti mal çeken distribütör oluyor galiba. işin kısası eğer millet orda pazarlık ediyorsa orada esnaflık adabı geçerlidir. yok eğer bunu beceremiyorlarsa orayı süpermarket gibi işletsinler. isteyen istediğini alsın çıksın. alırkende malın üstündeki fiyatı da bilsin.