Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pod Xt Live mı Boss GT-8 mi

  • Serpent_King • 25 Şubat 2007 00:17 • #563582
    şimdi öncelikle güzel kardeşim ..

    o amfiyi aldıktan sora senin pod alman kadar saçma bir olay olamaz öncelikle.podun olayı amfideki tonu taklit etmektir.sağlam bi lambalı hele hele çift overdrive kanallı amfi aldıktan sonra mikrofonlayıp kayıt yapmaktansa buna podu bağlayıp kayıt yapıcaksan hiç bulaşma bu işlere bunlar böyle yapılmıyor.

    podun üstünde kabin simulatörü var.amfi simulatörü de var.farklı şey pod ve amfi anlatabiliyor muyum kullanım yerleri farklı...

    +

    sen o alacağn amfinin sesini amadan adam gibi distortion tonu alabileceğini de sanıyorsan yine üzülürsün.apartman dairesinde de açamazsın biliyosun.

    ha ben sana pod al filan da demiyorum yanlış anlama ama bir bok anlamayan insanlar tarafından yönlendirilirsen paranı pulunu boşu boşuna harcarsın bilmiş ol.sen evde amatörce takılacak bir insansın bu durumda amfi almamanı öneririm sana.ayrıca bi prosesörün üzerindeki hazır patpchlere bakarak yorum yapmak da komiktir.pod kendini kanıtlamış bir alet bu konuda bizim burda yorum yapmamız bile komik , o tezgahtarınki çok daha komik.
Bu konunun tüm mesajları