Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pedal--------prosesor

  • ozgur21 • 7 Haziran 2007 23:11 • #563818
    vallahi o kadar geniş sorular sormuşsun ki hangi birini anlatmaya hangi sayfalar yeter kimbilir=) ben ilk soruya cevap yazayım bari az bir şey. prosesor dijitaldir, her ne kadar bit'i yüksek olsa da ya da ne kadar kaliteli olsa da dijitaldir. çok çok kaliteli prosesorler var ve bazen seslerini analoglardan ayırt etmek zor ama bkz. hemen hemen bütün ünlüler analog kullanıyor. onun için analog pedal (markasına da bağlı olarak tabii ki) genelde daha iyi ses verir.
    fakat analog pahalıdır, çünkü tek tek alıyorsun. prosesorle bilgisayarda kaliteli kayıt yapabilirsin. ve en fenası da ne biliyo musun analog pedallar bir hastalıktır ve bir kere bulaşanın pek kolay bu hastalıktan kurtulduğunu görmedim (bu yuzunden her ay sonunu zor getirir oldum) =)) ama çok da zevklidir tabi yabana atmayalım şimdi=)

    toparlamak gerekirse bak şöyle düşün, sen şimdi bi tane patronsun ve yeni işyerine adam alıcaksın. ya bir veya iki tane ne iş olsa yaparımcı çok fonksiyonlu adam alıcaksın ya da her görev için başka başka adamlar alıcaksın. tek tek aldığın adamlar işlerinin daha uzmanı olduğu için daha verimli olucaklardır ayrıca işyerinde aksayan bişeyler varsa sadece aksayan görevdeki adamı kovup yenisini alman seni kurtarıcaktır.

    işallah yardımcı olmuştur, diğer sorular için de görevi şimdilik diğer arkadaşlara devrediyorum=)
Bu konunun tüm mesajları