Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lambalı Amfi ve amfiye bağlı olarak drive öneriniz??

  • scarlespaul • 31 Ağustos 2007 01:10 • #564003
    fiyat olarak 300-400 ytl gibi bir fark var aralarında sanırım.
    farklı amfiler olduğunun farkındayım sadece sizlerin önerilerini merak ettim.zaten ikisinide uzuun uzuun deneyerek alacağım.
    ben de overdrive ın ötesine geçmiyorum pek.ama distortion gerekiyor elbet.ve artık sabit kalmasını umduğum kaliteli bir setup kurmak istiyorum.onun elimde bir overdrive, bir tane de vintage overdrive/distortion pedalı var. bir tane de sağlam,modern,sertimsi distortion edineyim ki yarın öbürgün "aaa abi bana pedal lazım ne yapayım?" demeyeyim.az kullansam da elimde bulunsun.mt2 kullandım ama bence "kaliteli setup" deyince akla gelen bir pedal olduğunu düşünmüyorum.zaten çok sert pedallar onlar ben sert overdrive ile sert distortion arasında vitage olmaan bir pedal arıyorum.tech21 in amfilerini kullanmayı da düşünmüyorum çünkü simulasyon yapıyorlar kendi karakterleri olduğu söylenemez fender,marshal,mesa gibi amfileri taklit eden amfiler onlar.
    ben daha çok ortalama ama sağlam bir karakteri olan,ama bir yandan da tonu şekillendirme imkanını ellerime bırakacak aletler arıyorum.
Bu konunun tüm mesajları