Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KORG AX1500G GİTAR EFEKTÖRÜ

• Ulaireattea • 11 Eylül 2005 13:54 • #561768
    ben kullandım ondan biliyorum 30W lık Marshall'a bağlıyodum bu meret yüzünden amplimi satıcaktım valla...oyuncak bu oyuncak,oynarsın paso
  • ibanetze • 11 Eylül 2005 13:57 • #561769
    bence de alma bunu ya

iyi paran varsa (korg da ucuz değil) pedallarla uğraş...

ne o öyle ya,ben geçen yıl 200 dolara buldum,heves ettim,alcaktım,gittim denedim..

fender yekpare strat,fender hot rod amfiye bağladık,onlardan bile adam gibi ses veremedi...tonlar o kadar kötüydü ki zaten satan eleman da dedi haklısınız,ben boşuna mı satıyorum diye..

arkadaşla gülmeye başladık biz..

resmen oyuncak,boss me-50 al bence ille de processor diyosan,ama tabi pedal alman daha mantıklı..
  • tom696 • 11 Eylül 2005 14:19 • #561770
    yapay zaten. sonuçta dijital yani,yapay olmamasi enterasan olur.
  • KeReMmM • 11 Eylül 2005 15:18 • #561771
    ya dijital ne aletler var ama bu bi başka gerçekten çok garip bi distortion tonu var bence fiyatına göre çok kötü. pod al onun yerine
  • Serpent_King • 11 Eylül 2005 16:58 • #561772
    sen ton yazmasını bilmiyosun o zaman orası kesin çünkü o kadar dandik bi alet diğil.
  • KeReMmM • 11 Eylül 2005 18:39 • #561773
    ton yazmasını bilmese bile aletin içinde kayıtlı olan tonlar o aletin verebileceği en güzel tonlardandır. adamlar neden dandik tonlar kaydetsinki. bu tür aletlerde bence çok da iyi ton yazmayı bilmek gerekmez. eğer analog bi setuptan iyi ton çıkaramıyorum deseydi o zaman ton yazmasını bilmiyorsun diyebilirdin. kayıtlı tonları da kullanamaycak değil heralde
  • Ulaireattea • 11 Eylül 2005 18:56 • #561774
    Serpent sen bana ton yazıp özel mesaj gönder bende sana yazayım ton sonra...yazışırız paso.
    Standartlarımız farklı olabilir ben sadece MXR ve Sansamp'ın distortionunu beyenirim başkası uzuyan cızırtılı her clean tona güzel der...umarım anlatabilmişimdir 'standart farkı'
  • Serpent_King • 11 Eylül 2005 20:05 • #561775
    Şaka dimi bunlar ? :)) şaka bence çünkü baya saçma olmuş
    ..

O zaman alete ayar butonlarını hep boş yere koymuşlar yazııık adamlara :)) o yazdıkları tonlar en güzel ton ne demek ya :D acaip güldüm o ne be :)) oraya adamlar kendilerince ton yapıyolar ya lütfen ben küçücük zoom 606 dan çıkardığım tonu size dinletiyim isterseniz yaptığım kayıtları burda diz çökersiniz , ve 606 en dandik prosesörlerden biridir bana göre , ayrıca hazırdaki patchleri gerçekten kusmuk niteliğinde ben aldım onu baya kurcaladım sonuçta güzel distortion tonu yazdım...saçmalamayın lütfen
  • Serpent_King • 11 Eylül 2005 20:06 • #561776
    Bende ax1500g yok ama zoom 606 var çok daha kötü dandik iğrenç dijital sesi olan bi alet ama msn den yollıyım yaptığım kaydı istersen.. [email protected] korg olsa heralde çok daha güzel ton olurdu bunla bunu çıkartabildiğime göre
  • KeReMmM • 11 Eylül 2005 20:32 • #561777
    keşke biraz daha dikkatli okusaydın ama nerdeee... aletin verebildiği en güzel tonlardan dedim yani en güzeli demedim umarım şimdi anlayabilirsin. zaten en güzel ton herkese göre değişir. adamlar çeşitli tarzlarda tonları kaydediyorlar ve sanırım bu adamlar senden benden daha iyi anlıyorlar bu işten. tamam onunkini beğenmezsen kendin yazarsın ama onlar tonları kafadan sallayarak yazmıyorlar. şu diz çöküceğimiz kaydı göndersene bana.