Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

savaşa hayır

  • Silahlıpoda • 1 Haziran 2003 11:52 • #564606
    Arkadasım benim kızdıgım riyakarlık sadece.
    Bazı seylere toplum gazı veya kisisel cıkarlar (politikacılar cogunlukla) yuzunden uzuluyormus taklidi yapıyoruz. Benim kanaatimce Irak kimsenin s.kinde değil, politik bir araç olarak kullanıldı- Amerikan karşıtlığı enstrumanı sadece - Savasa hayır demek ciddi bir karardır, Amerika sponsorlugunda serpilen tüketim toplumunun nimetlerinden faydalanıp CNN ekranlarındaki goruntuleri izleyip oturduumuz yerden atıp tutmak + kendimize SAVAS nedir diye hic sormadan-okumadan yasamak bence pek yakısık almıyor( No savas yes manken kampanyası mesela). Haysiyetli insan tutumu bu olmaz.
    Peki ne yapmalı ? Cocuklar olmesin diye slogan atmak sizce etkili ve yeterli bir yontem mi? O cocukların olmesi icinde yasadıgımız sistemin carklarının donmesini kolaylastırmıyor mu?( evet yanlıslık yok aynen boyle)Gerisini hayal gucunuze bırakıyorum.
    Son olarak bu kafa ve vicdanla saglıklı olarak yasayamadıgımı belirteyim, "savas" hakkında ne kadar cok sey bilirseniz o kadar dengesiz ve bir o kadar savas karsıtı olursunuz.

    Saygılarımla
    Poda


    Demişiz seneler evvel.....Yıl olmuş 2007.
    O zaman tezkere çıkarmazsan bugün çıkarmaya mecbur kalırsın.
    Buradan bütün barış çocuklarına saf ve temiz duygularına layık bir dünya diliyorum, ama o dünya burası değil.
    Haklı olmak beni hiç bu kadar sıkmamıştı.
Bu konunun tüm mesajları