Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

seksist anket sorularini kinama mesaji!

  • anaemics • 15 Kasım 2004 22:10 • #566280
    I'm the best driver ever

    424 puan aldım sıkı sürücüyümdür huyum kurusun. bekçi harbiden iyi oturtmuşsun lafı garajın önünü açalım mal gelcek falan.. ya abilerim ablalarım kadınlar neyi görünce ne yapmak isterler? buna rtük izin verse birçok örnek verirdim ama :) rtük ün ses çıkarmayacağı ve konumuzla ilgili olan bi tane vereyim

    ayna görünce makyaj yapmak ve ya makyajlarını kontrol etmek isterler e arabada da güneşliklerdeki hariç toplamda 3 ayna var doğal olarak trafikte giderken arkadaki arabaya bakayım deyince aynaya yöneliyolar o anda akılları karışıyo ani bi refleksle aynayı suratlarına göre ayarlıyorlar doğal olarak ta yüzlerine bakarken az bişey direksiyon hakimiyetlerini yitiriyorlar arkadan gelen erkek şoför de önde sarhoş falan var diye ani bi refleksle direksiyonu kırıyor ve olan oluyor..


    BAŞKA BİR ÖRNEKTE:
    normalde geri geri park edeceğiniz zaman sola gitmeniz gerekiyorsa sola çevirirsiniz sağa gitmeniz gerekiyorsa sağa ama onlar sağa gidecekleri zaman sola sola gidecekleri zaman sağa çeviriyorlar böyle olunca da doğal olarak boya, kaporta ve yedek parça gibi ihtiyaçlar ortaya çıkıyor..


    BENDEN SİZE TAVSİYE: yatak haricinde kontrolü onlara bırakmıycaksınız yoksa batırıyorlar..
Bu konunun tüm mesajları