Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

seksist anket sorularini kinama mesaji!

  • Ktulu • 17 Kasım 2004 01:12 • #566306
    Araba Alma Kuralları

    bir de arabalarını satarken özellikle "bayandan" diye belirtirler. Çünkü arabayı çok temiz kullanacaklarını sanarlar :)))))

    Bayandan hayatta araba alınmaz.. Ya kazalıdır, ya motor bakımından anlamaz (ki neden %99 kadınlar motordan anlamaz bunu da anlamış değilim) ya da az kullandığı ve arabayı ölüme terk ettiği için daha temiz olduğunu sanar :)))) Arabanın ne boyasına ne de pas durumuna bakılmıştır. Bir bayanın arabası hayatta pasta-cila işlemi görmez, sadece oto yıkamacıda yıkatılır :) yağmursa arabanın kayacağı düşünülerek yola çıkılmaz, araba yatar; karda zaten ayakta bile yürünülmediği için zaten dışarı çıkılmaz, yine araba yatar; ama yolların en kaygan olduğu, aşırı nemli ya da hafif çiseleyen yağmur altında, "şu yağmur yağmadan bi süpermarkete gidip göz kalemiyle oje alıyim" diyerek trafiğe çıkılır ve yavaş gidilse bile arabanın arkasını salması sonucu ya da "frene bastım bastım tutmadı!!!" sendromu sonucu ön tampon veya ön çamurluklar değiştirilir :) Yağmurda, karda araba tüm olumsuz hava koşullarını göğüsleyecek bir yerde tutulur ve boyalar ilkbahardan yaza gelene kadar eşşek derisi kıvamını alır :)


    doktordan,memurdan,mühendisten diye ilan verenler kısmını hiç karıştırmıyorum :))

    Bir de galericiden alınmaz araba :) Gazetedeki ilan için telefon edersin, bakarsın galerici çıkar, sen 2 kuruş daha fazla vermemek için adamın seni kazıklıycaanı sanarak, şak diye kaparsın telefonu. Halbuki adam namusuyla para kazanıyo :))) Arabanın çalıntı olma riski yok, temiz ve sorunsuz çıkacağını bildiğin halde hala kazıklanmama güdüsüyle hareket edilir.... :)

    Neyse bu araba mevzusu benim canımı sıkıyo çok içli dışlı oldum uzun zamandır ama bi netice alamadık hala :(
Bu konunun tüm mesajları