Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

>>ÇET DOMATES KÜFÜR FİLAN FALAN>>

  • Silvermage • 30 Temmuz 2004 14:06 • #565235
    Selamlar,

    Olayda geçen kişilerden birisi olarak cevap hakkımı kullanmak istiyorum;

    1) Öncelikle şunu düzeltelim... oper server admin tarafından değil bizzat nem tarafından verildi.
    2) Amondul ve aramızda hiç problem yok o an ortam biraz gerilmişti... sakinleşilmesi için operı tekrar aldım. Yoksa amaç kesinlikle korkutmak değil. Zaten farkındaysanız, operı düşürüp chat yapıyorum...yani birşey ifade eden bir yetki değil, sadece GaRaJ.org resmi irc kanalının operı olmaktan gurur duydum eyvallah.
    3) Şimdi evet, chat yaparken son 10 yıldır sokak dilini kullanırım....ama ortamın müsaade ettiği kadarını kullanırım.... DİREKT yönelmem kimseye.... keza chatte sokak dilide kabuldür, kibar dillerde kabuldür. Direkt yönelim anında dikilirim ama.... ve kimsenin girmesi şart değil arkadaşlar... istemeyen gelmez yani nedir?
    4) Olaya bir ekleme yapmak istersek... [email protected] adresine gelen mail bombun zararı olmadı ama bir daha olursa, ben sanırım eskiye geri döneceğim.... 3 dk. mı aldı sorunu çözmek... o da ayrı bir konu..... yani spoof+bomb atıp içine "bence benle uğraşma" yazmak bence klavye delikanlılığı olarak tabir edilen bir olaydır.
    5) Sanırım biraz yanlışlıkla yediğin k-line a takıldın... adam bas bas bağırdı yanlışlıkla oldu...özür dilerim lütfen bunu iletirmisin silvermage diye.... ama adam da şunu bilmek istiyordu... "burada spam mı yapılıyor" diye geldi :) yapılmadığına da ikna oldu.....
    6) Olayın çok değil, bir gece öncesine dönersek 5 kişinin içerisinde 2 tane adam vardı seni hafiften avutmaya çalışan. tarzlar farklı olabilir belki ama bu normaldir.
    7) Domates isimli kişiyle uzaktan yakından alakam yok sadece diğer arkadaş bana infosuna bakmam gerektiğini söylediği...bakıp monitör dışından güldüm sadece....nedir yani...komikti...
    8) Anlamadığım ise şu.... ortamın güzelliği... ya dün millet bayanların yanında sünnet muhabbeti çeviriyodu.... bu mu güzel ortam sana göre????????
    9) Alın bakalım size bir diyalog olaydan sonra:
    <karete>Ben çıkıyorum
    <silvermage>bye karete
    <karete>sinek mi vızıldadı?
    <silvermage> :)
    <karete>silvermage, seni umursamıyorum diyorum farkında mısın? daha ne yapmam gerek?

    Başkasının yorumu ne olurdu bilmiyorum ama ben sadece güldüm...komikti çünkü :)

    10) artık yeter arkadaşlar... ben hafiften sıkılmaya başladım....agresyona da daha uzağım ama şimdilik yapmayacağım.... konuyu kendi içimde kapattım....sorunum kalmadı..sadece bana lamervari yapılacak olan atraksiyonlara (mail bombing, cracking whatever.....) cevap vereceğim...

    Sevgiler, saygılar
    Cem GÜLER
Bu konunun tüm mesajları