Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Koloniler!

  • Ktulu • 31 Temmuz 2004 10:47 • #565284
    Beta testini yaptığımız sırada 4 koloni vardı.

    deneme kolonisi, divinemusic kolonisi :) , aykuth'un bass kolonisi, benim koloni (The Call Of Ct'hul'hu). (http://www.garaj.org/koloni4.htm)

    Kolonilerin çıktığı haberinin ertesi günü, birisi bana koloni yetmiş küsür yazan bi link verdi. Gözlerim faltaşı gibi açıldı anında :) İki günde bu kadar çok koloni açılması bana çok garip geldi. Sanırım insanlar koloni açarken kendi kafasından insanların birarada olduğu bir ortamdan edinmekten çok, kendini diğer insanların yöneticisi olarak görecekleri bir ortam istiyorlar. Bu yüzden de yüzlerce koloni kurulması normal yani.... Ama bence bu kadar abartılması hoş değil. Zaten bakarsanız koloni ana sayfasından bir yerlere ulaşmak mümkün değil...

    Bekçi bu koloni anasayfasında arama yaptırmak için bir kısım da olsun. Böylece ilgilendiğimiz konularla ilgili kolonileri daha rahat bulabiliriz. Çünkü koloniler bu hızla kurulursa (insanlar 3'er 5'er koloni sahibi olurlarsa...) Koloni sayısı buradaki üye sayısını geçecek.

    Bir de bence kolonilerdeki mesaj sistemi ziyaretçi defteri gibi değil de forum gibi olsaydı daha da hoş olacaktı... Ben de fazla mı oluyorum ne ?? :))))))
Bu konunun tüm mesajları