Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj berbat

  • Osmanli • 14 Eylül 2004 22:17 • #565707
    Karete, senin sorun icin hayir. Sen problem yaratirsan, sende problem beklersin.

    Metaligirl, vallah ne dediyini anlamadim.

    Jacksparrow, bir ulkenin hakki varmi karismaya bir vatandasin kendine ne demesine? Eyer bir ulke diyorsa, “Bu ismi kulanamassin” o zaman o ulke bir Demokratik bir ulke mi? Yoksa Fasist bir ulke mi? Sanirim tarihim’den gurur duymam benim dogal hakkim, ve o “Tam Turkiye” konuda, ben hakliyim. Bana olan sey burada, Turkiye’de busuru kisilere oluyor malesef.

    Jacksparrow, senin bu konuda gorusune hic katilmiyorum kardesim. Evet, bizden daha kottu durumda olan ulkeler var, hemde cok, ve ben bu konuda cok, hemde COK mutluyum. Ben Vatani seven birisiyim, cok severim, ve bu sevgi okadar cok ki, herseyi yapar vatanin daha iyi bir yone gitmesine. Ve bu elesdiri ola bilir (ve unutma, bu Turklerin arasinda yapdigim bir elesdiri), ama birileri birsey demesse, veya yapmassa, ve hep derse, “Hersey iyi, durumumuz iyi” o zaman biz HIC guclenemiceyiz! Ben bunu kabul edemem. Turkiye gelismesi lazim, ve ancak aci adimlarlan bunu yapabilir. Umarim anliyorsun dosdum. Gercekleri gormemiz lazim, ve AYNI zamanda gelismemiz lazim.

    Insalri sikisdirma, onlara guc ver, ozgurluk ver, ve gorucek siniz dedikleri kadar kottu olmucaklar - ama iyi'lik gorunce, ve rahatlik gorunce, kendi islerine bakicaklar, ve sonra herkez mutlu olucak.

    *bugun bakdim, "Sohbette" gide biliyorum. Umarim ayni seyler olmassi gerekmez Karete...
Bu konunun tüm mesajları