Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

YARDIMLAŞAROCK

  • divinemusic • 23 Eylül 2004 15:31 • #565810
    Arkadaşlar, konser tarihimiz yaklaşıyor ama hala destek veren kişi sayımız bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az maalesef..! Ya rica ediyorum arkadaşlar hepimiz insanız ne olur biraz daha duyarlı olsanız ya..! Birkaç şey yazın, destek verin, biraz çabalayıp uğraşın..! Bunları sizin yerinize 3-5 kişi yapıyor, çok da güzel yapıyor ama yapılan tüm organizasyonlar tüm emekler sanki boşuna gidecekmiş gibimize geliyor. Çoğumuz açlık nedir biliyor muyuz arkadaşlar?! Yemek yemeden kaç saat rahat durabiliyorsunuz? Bazı yoksul insanların mideleri bir kuru ekmeği bir hafta idare ediyor. Yazdıkça sinirlerim bozuluyor..! Alın bakın resimlere arkadaşlar, sizin yaşadığınız cennete bakın..! Ben başka birşey demiyorum..!




    www.e-yardim.org/fotograflar.asp?a=Goruntule&id=455
    http://www.e-yardim.org/fotograflar.asp?a=Goruntule&id=456
    http://www.e-yardim.org/fotograflar.asp?a=Goruntule&id=457



    Arkadaşlar ses tesisatı ile problemlerimiz baş göstermeye başladı. Gelecek gruplar Rock, Metal, Gothic, Grunge vs gruplar oldukları için ve tanınan sürpriz bir DJ getireceğimiz için sağlam bi teçhizat ile bulunmamız gerekiyor ama maalesef bu konuda hiçbir çözüme ulaşamadık. Şişli Belediyesi açıkcası bu konuda biraz ağır kalıyor. Yarın konser salonları ile bir anlaşma yapmak için yine çalışmalara başlayacağız. Konser tarihi her ne kadar hedef tarihimizi biraz geçse de diğer tüm hazırlıklar yapıldığı için şu anda bir sorun bulunmamakta. Şimdi konserdeki aktiviteleri sizlere biraz sunmak istiyorum.

    Konser görüntüleri kameraya çekilecek ve İstanbul dışındaki yardımsever arkadaşlara temin edilebilecek.
    Konser şovları olacak, yazarsam buraya uğuru kaçar o yüzden kusura bakmayın
    Ünlü bir DJ yi konuk edeceğiz.
    Söz vermeyeyim ama bir Türk Rock grubunu da konsere getirme ihtimalimiz var, eğer anlaşabilirsek konser haftası duyurulacak.

    Çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız, tahmini süre olarak 2 haftamız var konsere. Ayrıca konser adını da koymuş durumdayız, YARDIMLAŞAROCK

    Kolonimize buradan ulaşabilirsiniz. http://www.yoksullarayardim.tk/


    Müzikle Kalın,
Bu konunun tüm mesajları