Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

YARDIMLAŞAROCK

  • divinemusic • 24 Eylül 2004 18:15 • #565832
    Arkadaşlar bugün birçok yer ile temas kurduk sıcağı sıcağına yazıyorum.

    İlk önce kemancı ile görüştük, sağolsun oradaki abi bize çok iyi bir şekilde ilgisini gösterdi. Fakat mekanın tanınmış ve iyi bir mekan olmasından kaynaklanan sorunların mesuliyetini 3-5 kişi üzerine alamayacağından konserin orada olma işi yattı. Eğer şu forumlara gereken ilgiyi ve gereken desteği verseydiniz (biraz abiyane tabir olacak kusura bakmayın) çok baba bir yerde konserimizi verecek siz de çok güzel bir şekilde müziğin tadına varacaktınız fakat gereken ilgi sadece 15-20 kişi tarafından geldiği için 800 kişiyi oraya doldurmayı pek gözümüz yemedi.

    Ondan sonra Bachus a gittik. Onlar da sağolsun bize gereken ilgiyi gösterdiler. Birkaç problem sorunumuzu halledikten sonra %90 Bachus ta beklenen konserimizi vermeyi planlıyoruz. Mekan ile bilgileri konser kesinleştikten sonra vereceğim. Böyle Güzel ve şirin bir yerde sizleri konserimize çağırmak isteriz.


    Şimdi gelelim diğer gerçeklere arkadaşlar, s.ktirb.ktan lanet olası bir grup için (MVÖ) yazılan sevgi ve destek mesajlarınızı açığınız onlarca gereksiz topicleri bu hayırlı bir olayı görmemezlikten geldiğiniz için teşekkür ederiz. Onlar ancak albumlerinizi aldığınız, konserlere gittiğiniz zaman yanlarınızda olurlar ama biz başınız sıkıştığında her zaman yanınızdayız. Şimdi olduğu gibi her zaman olduğu gibi..!

    Biz gövde gösterisine hazırız arkadaşlar..! Hepinize şu topic e bir mesaj bile yazmadığınız için teşekkür ederiz. İlginizi gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Verdiğimiz savaşın kazanılmasına az kaldı...

    Müzikle Kalın,
Bu konunun tüm mesajları