Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GARAJ DA OLMASI GEREKEN YENİLİKLER-DÜZENLEMELER!!!!!!!!!!!!!

  • thriller • 4 Ocak 2005 22:34 • #566611
    GARAJ DA OLMASI GEREKEN YENİLİKLER-DÜZENLEMELER!!!!!!!!!!!!!

    bunlar öneridir.....

    1.verilen ilanlar katogoriye ayrılmalı...(müzik,enstruman,ders verenler vs vs vs.)

    2.anketler kesinlikle sınırlandırılmalı..HER ÜYENİNİN HAFTADA 1-2 TANE ANKET AÇMA HAKKI OLMALI ki anketlerinde bir değeri olsun..1000 rakamına ulaşılan anketler olsun.

    3.bence üye profillerinde 250 karakter kısıtlaması olmamalı...

    4.üyelere stüdyo ekleme şansı verilememli..bu tarz bir şeyde evininin bodrum katına 10 milyar liraya stüdyo kuran birisi reklamını yapar..bu sayı çok fazla artar ve profosyonel stüdyolar kaybolur gider..nerde çokluk orda .......... (kalite şart)

    5.ayrıca son zamanlarda konuşulan avatar gibi vs şeyler server a yük bindirmekten ve garajı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramaz..gereksizdir...100 online üye varsa zaten 90 tanesi kendi resmini koymaz oraya.

    6.forumlarda( ARA ) SEÇENEĞİ OLMASI LAZIM..orneğin soundblaster ses kartı ile ilgili bir şey aradığımda ara ya basıp başlıkları görmeliyim.

    7.bir müzik sitesinde eğer ben fl studio veya cubase hakkında en az 30 entry lik bir forum görmüyorsam kaliteden şüphe duyarım..BU SEBEPLE BENCE CIRCIR VIR VIR DAN SONRA 6. KATOGORİ OLARAK MÜZİK PROGRAMLARI VEYA MÜZİK TEKNOLOJİLERİ VEYA MÜZİK SİSTEM VE YAZILIMLARI ADI ALTINDA BİR BAŞLIK tA ÇOK İYİ OLUR.

    bunlar oneridir..en azından bir kaçı gerçekleşir inşallah.
Bu konunun tüm mesajları