Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KAFAYI SIYIRIYODUM:(garaj sizin için ne ifade ediyo?

  • Ktulu • 25 Şubat 2005 11:15 • #567107
    Kolayı var abi sen de onları görmezden gel..

    gerçi her şekilde insanların gelişmesini ve faydalı bilgiye ulaşmasını engelliyo bu tipler orda haklısın...

    En aktif kolonilere giriyosun 2 tane rasmus kolonisi.. Amaçları da aynı rasmus hakkında konuşmak.. Ama nedense ikisi birden en aktiflerde. Birinde 1000 küsür mesaj var.. Nası olduysa artık?

    Bu yüzden diyelim siteye yeni bir baterist giriyor, muhtemelen koloni isstemini kullanmayı bilmediğinden davulcular hakkında bir koloni bulamıyor ve "bu ne biçim site yaaa çocluk çocuk kaynıyo" diyip çıkıp gidebiliyor.

    Bence bunu engellemenin en güzel yolu müzik forumunu iyi kullanmak. Haberler ve makaleler kısmına kolay göze çarpan ve zellikle u yaş kitlesini bilgilendirecek yazılar post etmek.

    Özellikle müzik forumunda insanlar, diğer insanların da tarzlarını öğrendiklerinde dünyanın sadece rasmus veya mvö'den ibaret oladığını anlayıp gereksiz fanatiklikten ve zamanı boşa harcamadan vazgeeceklerdir diye umuyorum. Aslında bazı rneklerini de görmüyo değiliz... Garaja ilk geldiği sıralarda fanatik KoRn'cu olan birisi zamanla metalin tüm varyasyonlarını dinleyebilir hale geliyor.

    Aynı şekilde kendimi de örnek verebilirim. Buraya gelmeden önce tarzım buraya geldiğimden sonrakine göre daha kısıtlıydı ama burdaki arkadaşların önerileri,tavsiyeleri ayesinde olsun, gittikleri mekanlarda dinlediğim müzikler olsun müzikal açıdan bana çok faydalı oldu.

    Neyse sonuç olarak bu insanları düzelticek olan yine bizleriz. Benim MSN'imdeki 99 kişiden en az 20'si eskiden Korn, LP, veya acaip punk gruplarını dinlerlerken şu anda heavy'den prograssive'e kadar geniş bir yelpazedeki tüm grupları ve tarzları dinliyorlar.

    Artık ellerinden tutmanın zamanı geldi bu arkadaşların :)











    ____________________________________________________________________
    Ktulu'nun şu anda dinlediği parça:
    Amon Amarth - Versus The World
Bu konunun tüm mesajları