Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

mp3

  • GaRaJ Bekçisi • 3 Nisan 2005 11:48 • #567601
    Mp3 veya herhangi başka bir formatta internette telif sahibinin hakkı gaspedilerek dağıtılabilen tüm müzik yayınları dünya çapındaki müzik endüstrisini yavaş yavaş öldürmektedir. Şimdiye kadar oluşmuş sistem, hiç bir şekilde bu tip bir dağıtım düşünülerek planlanmadığı için bu kanalla hayatını sürdüren ve sektöre emek veren insanların çekilmesine zemin sağlamaktadır.

    GRJ'ın en baştan beri kendince kurduğu etik böyle bir çöküşü destekleyecek bir oluşum değildir. Bu tip içerik sağlayan sitelerinin kendi kuyularını kazdıkları ve kalıcı olmakla ilgili hiç bir amaca hizmet etmedikleri de kişisel fikrimdir.

    Önümüzdeki günlerde sitede yayınlanacak ses kayıtları olacak, ama bunlar hiç bir zaman çalınmış eserler olmayacak. "Bu dosyalar sitede deneme amaçlı yayınlanmaktadır. Gerçekten tüketmek için, orjinal kopya satın alınız" geyiğine girilmesi de kesinlikle düşünülmemektedir.

    GRJ bir içerik ve topluluk sitesidir. Çalıntı mallar sergisi değildir.

    "cleantoneman" yazdıklarımı lütfen kişisel alma. Açtığın konuyu fırsat bilerek, çok belirtilen bu isteğe karşı tutumumuzu açıklamak istedim

    Görüşmek üzere
Bu konunun tüm mesajları