Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kalite zinciri?

  • sdqantaris • 28 Nisan 2005 17:16 • #568370
    Sevgili Bekçi;

    Bir imtiyaz yaratır ve adına da "kalite" gibi bir ibare koyarsan ister istemez, yarattığın farkın dışında kalanları "kalitesiz" ilan etmiş olursun. Ben hayatın her alanında her imtiyaza karşıyım.

    Fakat sonuç olarak; işleri istediğin gibi yürüteceksin elbet. Ben daha fazla konuşmayacağım. Rahatsızlığımı dile getirdim baştan. Günün birinde olay çığrından çıkarsa bir şeyleri "geç" söylemiş saymıycam kendimi.

    Dangalak olayıyla ilgili olarak. Kimseyi gelip sana haklı da olsam gammazlamam. Ayrıca insanın bir de gururu vardır. Kalkıp sana ben aptal desem şimdi durup dururken, beni gidip abine şikayet eder misin? Sanmıyorum, verirsin cevabını. Ben durup dururken yoldan geçen birine de dangalak demedim, bunun için hakaret sayılmaz .Dangalağı ne amaçla söylediğimi de söyledim. Türkçe'den bahsedeceksek eğer bir de, ben söylediğim her şeyi anlamıyla söylerim. Bu sitedeki bir çok insandan fazla da Türkçe kaygım var. Bunun için arkadaşlarım bana Hakkı Devrim'in çırağı diyorlar takılmak amaçlı. Dangalak akılsız bilgisiz demek. Neyse geçmiş bitmiş konu.

    Grubumla ilgili haber dediğin gibi olması gereken bir konuydu. Onun için bir ayrıcalık olarak da görmedim. Noktam olsa da olmasa da bu olmalı. Haklısın.

    Saygı, sevgi.

    Onur
Bu konunun tüm mesajları