Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rahatsızım

  • Affedilmeyen • 28 Mayıs 2005 11:48 • #569694
    sayın bekçim buyurun burdan yakın

    özele girecek belki yazdıklarım ama sana bunu mesajlardan anlatmak isteseydim kopyala yapıştır bekle okusun türü uzun zaman gerektiren bir yığın zaman israfı.
    hani sen bana mesajda sormuştun ya : ne demek istediğini anlayamadım merakdan soruyorum ben hangi gruplara yakınmışım diye.
    al işte cevabın billboard misali bu sütunlarda yazıyor.
    hatırlarsan ben her zaman bekçinin belli kesimlere olan sevdası yüzünden bu hale geldi bu garaj yazdım.
    siyaset hakikaten bayağı baydı miletimizi ve açıkcası görüş desteklemek de çok gerekli olmasada ben çok insandan duydum ve şahit oldumki bu koloninin karşıtı kolonilere izin vermedin.
    ha çok demaokratim diyeceksin belki gene bana ama o zaman makarasınada olsa açmak istediğim bekçiye kıl kapanlar kolonisine neden onay veremedin :)
    neyse felan fişmana girer bundan sonra yazdıklarım.
    çalın gitarınızı dans edin şarkı söyleyin ama bu tür tartışmalara girmeyin. burası müzik birimi gibi salak sepet şeylerde söylemeyin. burada değil hiç bir yerde bu tartışmalar olmasın.
    ve ben Affedilmeyen haala sözlerimin arkasındayım. bekçim adil değilsin beli kesimlere daha yakınsın. ama işin güzel yanı eskisi kadar müdahale etmiyorsun birşeylere. en azından insanlarda müdahaleye gerek bırakmıyorlar.
Bu konunun tüm mesajları