Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

  • shadowinthesun • 3 Temmuz 2005 18:40 • #571578
    tamam kapasite meselesi,fazla zorlama bence

    shadowinthesun,

    (SACMA)Dediklerinin coguna anlam vermekte zorlansam bile en son okudgum bir kitapta " TANRININ ZEKA DENILEN SEYI HERKESE ESIT MIKTARDA VERMEDIGINI DUSUNEMKTEN KENDI SINIRLARIMI ASMAYA ZORLANIYORUM".....
    bu yaziyi okuyunca sanirm sana gereken sabri gosterebilecegim, yoksa katlanilmaz bir insan oldugunun sanirim sende farkindasindir.

    zayif karakterli her insanin yaptigi gibi benimle kisilik catismasina giriyorsun, cunku kendinden eminsiz ve her seferinde nasil bir cevap verecek diye emin olamadigin bir insanla konusyrsun ki bu bence normal! sadece hatirlatirim ki eger bir fikrin yoksa bu konu hakkinda, sadece laf olsun veya gosteris olsun diye buraya biseyler karaladiysan bosyere ozur dileme- ne bu yaranma ayaklari yani? hakikaten size 21. yuzyilda oldugumuzu hatirlatan birinin olmasi gerekirmis!!

    ayrica, ne kadar sanslisin ki karakterini degsitirmek icin cok ugrasmana gerek yok, cunku degistirecegin veya gelistirebilecegin hicbirsey yok!!!


    YAZAN:ACABA KİM



    isminin anlamı "tanrı gibi olan"(töbe töbee)arkadaş;
    madem bu kadar uzun bi cevap yazma gereği duydun ve anlama güçlüğü çekiyosun sana şöyle yardımcı olayım;

    1.anlam zorluğu çekmene pek şaşırmadım,zaten tahmin edilesi bişey
    2.neyin eşit miktarda verildiğini (okuduğun kitap ne bilmiyorum ama)sen de bilemessin,okuduğun kitaplar da
    3.kendi sınırlarını zorlamana sevindim,çünkü belki bu şekilde anlama zorluğunu yenersin(ya da yanlış anlama ve savunma mekanizmanı saldırarak gerçekleştirme yateneğini)ne dersin bu cümle biraz fazla karışık oldu galiba ama sınırlarını zorlaman için iyi bi alıştırma
    4.bu yazıyı sen mi okuyunca yoksa ben mi okuyunca gereken sabrı göstereceksin?özneleri atlama istersen..ama sabır iyi bir erdemdir,bu yazıyı okuyunca gereken sabrı ben de gösteriyorum ve madde madde açıklıyorum hem de sana(tabi hepsini okumaya katlanabileceksen,gerçekler acıdır çünkü)
    5."kendinden eminsiz"kısmını -kendinden eminsin- olarak değiştiriyorum çünkü baya anlamsız oluyo dikkat edersen
    6.laf olsun diye veya gösteriş olsun diye bişeyler yapmaktan bahsederken kendini mi düşünüyodun?(kişi kendinden bilir işi)
    7.bırak da özür dilememi özür dilediğim kişiler eleştirsin,forum ahalisi dedim diye kendi üstüne de mi alındın yoksa?
    8.yaranma ayakları?iyi deneme ama pek güldüremedi beni bu
    9.tamam haklısın 21.yüzyıldayız,ama şunu da düşün zaman sadece bi yanıltmaca ,belki bundan da bişey anlamayacaksın ama "zamanın ne olduğu konusunda,yy olarak bile olsa çok kesin yorumlar yapma istersen..21,22,23 senin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama eminim bundan çok yy önce bile senden daha iyi düşünen insanlar vardı(yani yy kültürü,zekayı belirleyemeiyor)
    10.karakter tahlilimi yapmak(ki olmadığından bahsediyosun ama karakter öyle aynada görebileceğin elle tutulur bir somutluk değildir haberin olsun)sana kaldıysa..
    11.artık sıkıldım yazmaktan son cümlen üzerinde de bidaha düşün istersen,ama bundan sonra bu düşünme işini yazmadan önce yapmanı öneririm sana

    KİŞİLİK ÇATIŞMASINA GELİNCE, KİŞİLİĞİMİ BAŞKA BİRİYLE ÇATIŞTIRMAM!
    SENİLE ASLA..KARAKTERSİZ DEMİYORUM SENİN GİBİ AMA DÜŞÜNÜCESİNİ KAVGA EDEREK KANITLAMAYA ÇALIŞAN,ONA BUNA LAF ATAN BİR İNSANA ZAYIF KARAKTERLİ DİYEBİLİRİM HERALDE,AMA DÜZELMİCEK BİŞEY YOK.

    BENCE SINIRLARINI ZORLAMAYA DEVAM ET!!(anlama kolaylığı olsun diye parantezlere dikkat et,sonra parantez içini çıkar ve aynı cümleyi bir daha oku,virgüllerde nefes al)

    UMARIM YÜKSEK DOZDA GELMEZ YAZDIKLARIM..
Bu konunun tüm mesajları