Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• _UFUK_ • 1 Temmuz 2005 09:15 • #571518
    CEVAP VERMEYIN ARTIK SU MELEĞE

harbı yazmayın artık kendını bısey sanıyo
  • No_Remorse • 1 Temmuz 2005 09:26 • #571519

sormas1 ay1pt1r melek kim??

allah1n melegimi :D:D
  • _UFUK_ • 1 Temmuz 2005 10:35 • #571523

MELEK BU SALAK TOPİKİ ACAN SALAK MEVZUYA BAK 250 MESAJ OLDU NERDEYSE
  • michelle • 2 Temmuz 2005 04:38 • #571551

YA HAYATIN BOYUNCA KONUSTUGUN TEK DISI VARLIK BEN MIYIM?

UFUK, NEDEN ZEKA VE NEZAKET EVRIMINI TAMAMLADIKTAN SONRA BENIMLE KONUSMAYA CALISMIYORSUN,CUNKU BEN SADECE INSANOGLU ILE KONUSURUM.

KALDI KI 21. YUZYILDAYIZ BILMEM FARKINDA MISN- NEDEN SU SEYLERI(!) ASAMIYORSUN HALA?
  • shadowinthesun • 2 Temmuz 2005 08:50 • #571555
    cevap vermessek gelmiş geçmiş forum rekorunu nasıl kırcaz?

michelle,bilmem farkında mısın ama sabahın 04:38inde muhattap olduğun kişi _UFUK_(konuştuğun kişi de diyebiliriz buna di mi?)ne demek istediğimi anlarsın umarım..cevabı vermek bana düşmezdi ama emin ol "insan"larla konuşuyosun,nasıl yapıyosun bilmiyorum ama..çünkü bu yüzyılda (21.demiydik,iyi ki hatırlattın,başka bilen yoktu zaten)evrimlerle fazla bulanıklık yapma istersen

"Bir kişiye evriminin tamamlanmadığını söyleyen bir kişinin evriminin tamamlandığını kim nasıl idda edebilir ki"

"bu topiği baş topic yaptığım için tüm forum ahalisinden özür dilerim"
  • Holy_Bastard • 2 Temmuz 2005 17:47 • #571559

YA HAYATIN BOYUNCA KONUSTUGUN TEK DISI VARLIK BEN MIYIM?

UFUK, NEDEN ZEKA VE NEZAKET EVRIMINI TAMAMLADIKTAN SONRA BENIMLE KONUSMAYA CALISMIYORSUN,CUNKU BEN SADECE INSANOGLU ILE KONUSURUM.

Bunu soyleyen zeka ve nezaket evrimini gecirmis 21. yuzyil insani , kendisine daha once cevap yazanlara -basta bana- soylediklerini unutmus gozukuyo.Demek ki seninde hafizanda bi sorun var ha?

Ayrica disiyle konusma sacmaligida ne oluyo?Agir yazipta disi olmanin arkasina saklanamazsin laf yememek icin.Bu forumlarda ona buna laf atarsan hakettigini alirsin!!!

BEN SADECE INSANOGLU ILE KONUSURUM

Demek insanlarin kullandigi dillerdende biliyorsun.Tabii yabanci dil herkese lazim...
  • excebill • 3 Temmuz 2005 00:19 • #571568
    yok

ya şu tartışma olayının b.kunu çıkarmadan yapabilmeyi bi öğrensek artık diyorum ufuk kadeşş...mademki topic sana salakça geliyo bidaha tıklamazsın forum sayfasındaki ikona...birbirimize hakaret ederek nereye varabiliriz...ha kadeşş haksızmıyım?
  • michelle • 3 Temmuz 2005 05:10 • #571572
    cevap vermessek gelmiş geçmiş forum rekorunu nasıl kırcaz?

shadowinthesun,

(SACMA)Dediklerinin coguna anlam vermekte zorlansam bile en son okudgum bir kitapta " TANRININ ZEKA DENILEN SEYI HERKESE ESIT MIKTARDA VERMEDIGINI DUSUNEMKTEN KENDI SINIRLARIMI ASMAYA ZORLANIYORUM".....
    bu yaziyi okuyunca sanirm sana gereken sabri gosterebilecegim, yoksa katlanilmaz bir insan oldugunun sanirim sende farkindasindir.

zayif karakterli her insanin yaptigi gibi benimle kisilik catismasina giriyorsun, cunku kendinden eminsiz ve her seferinde nasil bir cevap verecek diye emin olamadigin bir insanla konusyrsun ki bu bence normal! sadece hatirlatirim ki eger bir fikrin yoksa bu konu hakkinda, sadece laf olsun veya gosteris olsun diye buraya biseyler karaladiysan bosyere ozur dileme- ne bu yaranma ayaklari yani? hakikaten size 21. yuzyilda oldugumuzu hatirlatan birinin olmasi gerekirmis!!

ayrica, ne kadar sanslisin ki karakterini degsitirmek icin cok ugrasmana gerek yok, cunku degistirecegin veya gelistirebilecegin hicbirsey yok!!!

...
  • shadowinthesun • 3 Temmuz 2005 18:40 • #571578
    tamam kapasite meselesi,fazla zorlama bence

shadowinthesun,

(SACMA)Dediklerinin coguna anlam vermekte zorlansam bile en son okudgum bir kitapta " TANRININ ZEKA DENILEN SEYI HERKESE ESIT MIKTARDA VERMEDIGINI DUSUNEMKTEN KENDI SINIRLARIMI ASMAYA ZORLANIYORUM".....
    bu yaziyi okuyunca sanirm sana gereken sabri gosterebilecegim, yoksa katlanilmaz bir insan oldugunun sanirim sende farkindasindir.

zayif karakterli her insanin yaptigi gibi benimle kisilik catismasina giriyorsun, cunku kendinden eminsiz ve her seferinde nasil bir cevap verecek diye emin olamadigin bir insanla konusyrsun ki bu bence normal! sadece hatirlatirim ki eger bir fikrin yoksa bu konu hakkinda, sadece laf olsun veya gosteris olsun diye buraya biseyler karaladiysan bosyere ozur dileme- ne bu yaranma ayaklari yani? hakikaten size 21. yuzyilda oldugumuzu hatirlatan birinin olmasi gerekirmis!!

ayrica, ne kadar sanslisin ki karakterini degsitirmek icin cok ugrasmana gerek yok, cunku degistirecegin veya gelistirebilecegin hicbirsey yok!!!

YAZAN:ACABA KİM

isminin anlamı "tanrı gibi olan"(töbe töbee)arkadaş;
    madem bu kadar uzun bi cevap yazma gereği duydun ve anlama güçlüğü çekiyosun sana şöyle yardımcı olayım;

1.anlam zorluğu çekmene pek şaşırmadım,zaten tahmin edilesi bişey
    2.neyin eşit miktarda verildiğini (okuduğun kitap ne bilmiyorum ama)sen de bilemessin,okuduğun kitaplar da
    3.kendi sınırlarını zorlamana sevindim,çünkü belki bu şekilde anlama zorluğunu yenersin(ya da yanlış anlama ve savunma mekanizmanı saldırarak gerçekleştirme yateneğini)ne dersin bu cümle biraz fazla karışık oldu galiba ama sınırlarını zorlaman için iyi bi alıştırma
    4.bu yazıyı sen mi okuyunca yoksa ben mi okuyunca gereken sabrı göstereceksin?özneleri atlama istersen..ama sabır iyi bir erdemdir,bu yazıyı okuyunca gereken sabrı ben de gösteriyorum ve madde madde açıklıyorum hem de sana(tabi hepsini okumaya katlanabileceksen,gerçekler acıdır çünkü)
    5."kendinden eminsiz"kısmını -kendinden eminsin- olarak değiştiriyorum çünkü baya anlamsız oluyo dikkat edersen
    6.laf olsun diye veya gösteriş olsun diye bişeyler yapmaktan bahsederken kendini mi düşünüyodun?(kişi kendinden bilir işi)
    7.bırak da özür dilememi özür dilediğim kişiler eleştirsin,forum ahalisi dedim diye kendi üstüne de mi alındın yoksa?
    8.yaranma ayakları?iyi deneme ama pek güldüremedi beni bu
    9.tamam haklısın 21.yüzyıldayız,ama şunu da düşün zaman sadece bi yanıltmaca ,belki bundan da bişey anlamayacaksın ama "zamanın ne olduğu konusunda,yy olarak bile olsa çok kesin yorumlar yapma istersen..21,22,23 senin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama eminim bundan çok yy önce bile senden daha iyi düşünen insanlar vardı(yani yy kültürü,zekayı belirleyemeiyor)
    10.karakter tahlilimi yapmak(ki olmadığından bahsediyosun ama karakter öyle aynada görebileceğin elle tutulur bir somutluk değildir haberin olsun)sana kaldıysa..
    11.artık sıkıldım yazmaktan son cümlen üzerinde de bidaha düşün istersen,ama bundan sonra bu düşünme işini yazmadan önce yapmanı öneririm sana

KİŞİLİK ÇATIŞMASINA GELİNCE, KİŞİLİĞİMİ BAŞKA BİRİYLE ÇATIŞTIRMAM!
    SENİLE ASLA..KARAKTERSİZ DEMİYORUM SENİN GİBİ AMA DÜŞÜNÜCESİNİ KAVGA EDEREK KANITLAMAYA ÇALIŞAN,ONA BUNA LAF ATAN BİR İNSANA ZAYIF KARAKTERLİ DİYEBİLİRİM HERALDE,AMA DÜZELMİCEK BİŞEY YOK.

BENCE SINIRLARINI ZORLAMAYA DEVAM ET!!(anlama kolaylığı olsun diye parantezlere dikkat et,sonra parantez içini çıkar ve aynı cümleyi bir daha oku,virgüllerde nefes al)

UMARIM YÜKSEK DOZDA GELMEZ YAZDIKLARIM..
  • Axl_Rose • 3 Temmuz 2005 20:03 • #571579
    yok

hakkaten yaa b.ku çıktı artık yazmayın şuna cevap falan evet michelle, sonuna kadar haklısın, herkes aptal, bitek sen haklısın.. evet, hepimiz özentiyiz... g.tün göe ermiştir umarım.. hade sizde bidaha bişey yazmayın buraya, konuştuklarıyla kalsın..

saygı ve sevgilerimle axl_rose..