-
[30 kez okundu]wsc
Son düzeltme: 16 Haziran 2005 Perşembe / 15:2316 Haziran 2005 Perşembe / 15:18
sen niye yabancı nick kullanıyosun peki???tipe bak ya!!şaşkınlık içerisindeyim=))))sadece türkçe müzik mi dinliyosun??dinleme çünkü sen türksün=)ingilizce derslerine de girme bence sen beynini yıkayabilir ve sana gavur dilini öretmeye çalışabilir biri,ya da sen ingilizce kelimeleri okunduğu gibi söyle e mi şirin şey seni...
İşte bu
-
[30 kez okundu]wsc
Son düzeltme: 16 Haziran 2005 Perşembe / 15:2316 Haziran 2005 Perşembe / 15:18
sen niye yabancı nick kullanıyosun peki???tipe bak ya!!şaşkınlık içerisindeyim=))))sadece türkçe müzik mi dinliyosun??dinleme çünkü sen türksün=)ingilizce derslerine de girme bence sen beynini yıkayabilir ve sana gavur dilini öretmeye çalışabilir biri,ya da sen ingilizce kelimeleri okunduğu gibi söyle e mi şirin şey seni...
İşte bu
-
NEDEN YABANCI NICKNAME?
takma isim falan boş bunlar
yabancı yerli farketmez
havalar da amma ısındı bu günlerde beynim sulandı
yabancı olsun daha iyi duruyo sanki ne biliyim
-
michelle ;
affetmedinmi ha la beni? :(
saygılar...
:( MuStY
-
SENI TANRI AFFETSIN...
-
kırıyorsun ama !! :(
saygılar...
:::... MuStY
-
baslamadan,,nikneymim en sevdigim fiozofun ad1d1r..,(cift n degil gerci asl1)
bu forumu biraz gec okudum ama olsn,cok sasirdim,ortal1kta antiempeyalist nutuklar atarak dolasan ve kendini gerizekal1lar1n içinde hissettigini söyleyen arkadas1n,düsüncelerini böyle alaks1z bi yerde, insanlar1 asag1lyarak anlatmasi cok garip,ki,kendiyle ayn1 fikirdeyim bu arada,ancak, bi insanin dogruyu söylese de kendini komik duruma düsürerek,bildigi bisilerin oldugunu göstermeye calisarak(!??) ifade etmesi,ve bunu yaparken sayg1s1z olmas1,ne yaz1k ki savundugu seyin gölgede kalmas1na neden oluyor..
bi de benim burda gülmeme tabii:)
sayg1larr.....
-
merhaba zennon,
nick in guzelmis, begendim.. sen bana konusma tarzimdan dolayi, savunmakta oldugum fikrin arka plan da tuttugunu soylerken, su anda sende aynisi yapiyorsun!!
ayrica saygidan bahsetmissin, kime duyacagim, sana mi? pardon..
lutfen yerimiz bilelim...!!
ne savunacagim, nasil savunacagim sadece beni ilgilendirir!!
-
artik, ne cevap vermem gerekir musty? sana soylemistim.
-
affettim de yeter!!!
saygılar....
:D MuStY