Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• bigbooots • 14 Haziran 2005 03:17 • #570419
    kaç sen kaç..
  • michelle • 14 Haziran 2005 03:40 • #570420
    YUKARDA YAPTIGIM UYARIYI TEKRAR YAZMA GEREGI DUYDUM- GEREKSIZ SOHBETLER IcinN DISARIYI TERCIH EDERSENIZ, BENDE DURUMUN OLDUGUNDAN DAHA VAHIM HALE GELMEDIGINI GORMEKTEN ALIKOYARIM KENDIMI!!

SAHSI OLARAK, OLAYLARIN MAKSADINI ASMAK,GEREGINDE FAZLA DIKKAT CEKMEK UZERE SAVUNMA MEKANIZMASINA GECMENIZ NORmAL BIRSEYDIR, BUNU BEKLIYORDUM ZATEN, BU KADAR NICK IN SESSIZ KALMASINA BILE SASIRDIM ACIKCASI.

KULLANDIGIM SOZLERIN KOKLERINE INMENIZE YOK KENDINIZI HAKLI GOSTERMEK ICIN. BIRAKIN,SOHBETI, KONU TARTISMASINI BECEREMIYORSANIZ OYLE KALSIN.

BURASI MUSVETTE DEFTERI DEGIL, DUSUNCELERIN MUSVETTESI DE OLMAZ, KIRLETMEK ICIN KARALAMAYIN..

(SDQANTARIS)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ( BIGBOOTS)--BOOT(!) LARININ BUYUK OLACAGINA, beyninin buyuk olamsini tercih ederdim, zeki ol ne demk istedigimi anla..!!!!!!
    (IMSAMNIAC)!!!!!!!!!!!
  • michelle • 14 Haziran 2005 03:57 • #570421
    bir de bu mesajdan sonra duygularimi en iyi ARMAGAN CAGLAYAN bile ifade ederdi snirim...( o bos seyleri hangi kategoriye koyacagini iyi biliyor!!)

yani o bile anlar, daha iyi bir yorum yapardi..

arkadslar hadi ya, bu kadar zor olmamaliydi, GERCEKler neden sizi bu kadar komplekse soktugunu anliyamiyorum. sacmaladiginzin farkina varin..
  • pesimist • 14 Haziran 2005 10:51 • #570423
    selamün aleyküm...
    ya arkadaşlar bişey sorcam mişeli tanıyan varmı...
    sandiago ramon olmasın sakın bu...
    tamam bitti dağılın :))

eminim şimdi
    hey pesimist die başlayacak bir mişel yazısı olacak :)))

saygılarımla
    pesimist
  • nemesis_cgl • 14 Haziran 2005 11:30 • #570427
    Nickname???

Dediklerine katılıyorum.ama sen niye nickname diyosun ozaman??o da ingilizce değilmi yani?bunun türkçesi yokmudur?kendine bakmadan başkalarını eleştiriyosun.
  • pesimist • 14 Haziran 2005 11:33 • #570429
    Nickname???

nemesis_cgl
    sana mişelin vereceği cevabı söyleyim...
    sana sazan diecek..
    bilerek yazdım falan filan diecek...

saygılarımla
    pesimist
  • shadowinthesun • 14 Haziran 2005 13:47 • #570450
    Nickname???

çook okudum çook güldüm,nicklerle ilgili komik bi hikaye biliyorum biyerde akıllının birine nickini gir demişler yazdığı şey;Nick:))e bu da güzel..konuyu dağıtmak gibi oldu ama pek de önemli değil sanırım...bu başlığı giren arkadaşın ingilizce bilen biri olduğun anlaşılıyor, ya da ben öyle zannettim.herneyse konuya gelelim,herkes anlamasın diyedir heralde, ama mümkünse ingilizce bilenler ingilizce bildiklerini türkçe sevdasıyla kanıtlamaya çalışmasınlar,ayyıp oluyo
  • bigbooots • 14 Haziran 2005 14:04 • #570451
    kess..
  • pesimist • 14 Haziran 2005 14:24 • #570453
    Nickname???

ama mümkünse ingilizce bilenler ingilizce bildiklerini türkçe sevdasıyla kanıtlamaya çalışmasınlar,ayyıp oluyo

hahah
    budur :)

saygılarımla
    pesimist
  • nemesis_cgl • 14 Haziran 2005 18:21 • #570486
    Nickname???

Yanlız michelle arkadaşımızdan bi cevap bekliyorum :)) sesi sedası kesildi bi anda.