-
benimki norveççe hahah
-
sen bize özenti derken bile yabancı bir kelimeyi kullanıp nick diyorsun hem zaten yabancı dilde isim kullanmakla özenti olunmoyor ayrıca neden amerikan gençliğine özenelim ki öyle düşünürsek o zaman neden kola içiyoruz ya da neden neden hamburger yiyoruz ya da en basitinden eminim ki televizyon veya pc de türk yapımı değil eğer -amerikan ya da ingiliz hiç farketmez-yabancı bir gençliğe özendiğimizi savunuyosan bunları kullanmıyor alman gerekir yanlışmıyım?
-
şimdi sen sormuşsun ya
yanlışmıyım ? diye.
adam evet derse. ; şimdi sen yanlışmı oluyorsun
ya da bu evet haklısın anlamınamı gelecek
-
hhhheeyyyyy mişşeeelll
naber corç
olum bu topic ne kadar gereksiz ya belki herkezin nick namei kendi ismi allah allah
bırak ya
yürüyün ya
açın türkiyenin önünü
çıkarın at gözlüklerini
şahsen benim ismim drifter
:))))))))))))))))))))))
dimi mmmiiişşşşeeellllllll
-
Ne yazik ki buna American emperyalizmi diyorlar, bu kullanilanlar, soyleyis tarzlari senin hatan degil aslinda.
Bu hatanin basi eskiye dayaniyr, senin yani SIZIN HATANIZ BUNU SURDURUYOR OLMNIZDIR, hemde oldukca gereksiz yere.
SEn ve senin gibi insanlar ne yazik ki VAHSI KAPITALZM IN YUKSeLEN KOKUSMUS DEGERLERI OMAYA CALSIYRSUNUZ.
-
ben özel isim kullanıyorum bişe olmaz herhalde..
-
tabii ki birsey olmaz, su ana kadar olmus mu?
-
bekchi bana kısdı...:(
-
neden dirtydevil? ne yaptin?
-
muzik bolumdunde bir arkads yeni bir konu acmis, turkiye egitim sistemi ve yabanci egitim rezilligini hedef olan bir konuydu, ilgimi cekti aslinda, ama anlam vermekte zorlandigim dusunceler soz konusydu. Sanirim, turk genclerinde ingilizce egitim, veya yabanci dil egitimine karsi bir tutum var, enteresan bir konu! bu konda da sorulacak bir soru cikardi sizin de tahmin ettiginiz uzere, ama saniyorum artik gereksiz olurdu.Bunu burada yer etmemin temel nedeni, yabanci dil ki bu ing. hedef alan arkadasin nickname i yabanciydi...
verilen egitimi sucluyorsunuz, bahsederken INGILIZCE EGITIM REZILLIGI diye basliyorsunuz ama kendinize tamamen baska bir isimle hitap edilmesine izin veriyorsunuz.
oldukca enteresan...