-
BU KONU DAR BAKISLI OLAN INSANLARA YONELIK ACILMAMISTI ZATEN, YANI KISACA SENI KAPSAMIYORDU BU KONU.
YORUM YAPABILME KAPASITESI OLAN, DUSUNULEBILEN INSANLARA YONELIKTI- AMA GIRMISSIN YAPILACAK BIRSEY YOK,
SANIRIM DANDIK DEDIGINE GORE, HICBIRSEY ANLAMAMAISSIN.
DUSUNCELERIN MUSVETTESI OLMAZ BECEREMIYORSAN OYLE BIRAK DrIfTeR!!!!!
-
kafa-yok bakam aslinda kafa- varmis;) sana katiliyorum. Toplumumuz yillarca American emperyalzim i altinda ezilmistir, bunu artik kurtarmak kolay degil haliyle.
herkes biraz VAHSI KAPITALIZMIN YURKSELN KOKUSMUS DEGERLERI OLUYOR YAVAS YAVAS..
-
yazindan ne kadar KUCUK oldugun belli yilmaz, kardes konusnda ise ?.
herneyse kullandigim ing. biicmler dedigine ornek verir misn lutfen--'original' disnda?
-
Beni rahatsız etmiyor seni rahatsız ediyorsa onun yerine özgün kullan ben rahatsız olmuyorum :)
-
Öncelikle selamlar ya da 'hello' :D yabancı nick güzel konuda hiç dikkat ettinmi bilmiyorum ama senin nickinde yabancı (biraz çelişik yani). hem tüklerin osmanlı tokatından başka topluma kazandırdıkları bişey yok tahmin ediyorum , ha pardon birde yere balgam yapıştırmak vardı . (aslında daha varda aklıma gelmiyo ::) Tabi bu söylediklerim türklerin eski zamanına, kurtuluş zamanına ait değil ! bilmem anlatabildimmi ?
-
benim nikim ingilizce ve fransızca karışımı uydurmasyon bir şey..n'olcak şimdik? canım istedi koydum..oqz bir milletiz gerçekten yaa..çuvaldızdan önce iğne..bilmem anlatabildim mi..
-
madem rahatsiz etmiyor neden yorum yapiyorsun!!!!
-
oncelikle ustun olaylari kavrama ve ustelik okudugunu iYi anlama yeteneklerin beni derinden etkiledigini soyliyeyim.
BEN EN BASINDAN BENIM ISMIMLE BENI HALT ETMEYI DUSUNMEYIN, ISE YARAMAYACAGINI SOYLEMISTIM!!
BENIM NICK IM DEGIL, BENIM ISMIMDIR O!!
-
kavganıza benide alırmısınız ?
-
Neden Yabancı Markalar .. ?
Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı ....
Coca - Pepsi - Ivır Zıvır Kola İçmeyelim Kristal Kola İçelim :Pp
tövbe tövbe inna sabirin der ya adamın biri :Pp
zaten rustada artık kavun karpuz da ithal etmiyormuş bizden ..
bakın meyva sebzelerde ucuzluyor..
bol bol meyva sebze yiyin koçyiğitlerim benim .....
ya ne özenti bi herifim ben yaaa.....
kişiliksiz , şahsiyetsiz , haysiyetsiz...
ne bok olduğu belli olmayan ...
lan bi lakabın(nick galiba) yaptığına bakınız ya..
kesin deli-cawata konu olacak bir konu bu ...
evet benjamin haklısın ....
:Pp