Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• drifter • 13 Haziran 2005 09:33 • #570313
    hey mişellllllllllllllll
    benim kendi bizzat yani asıl ismim drifter
    nüfus kağıdımda öyle yazıyo
    hahahahahahahahahahaha
  • HayalPerest • 13 Haziran 2005 10:11 • #570314
    sence bu kadar yoğun batı kültürünün pompalandığı bir ülkede insanların kendi kişiliklerini kültürlerini koruması mümkün mü? eğer bu işi doğulular becerebilmiş olsaydı ben eminim senin nickname'in de usame falan olurdu şimdi...
  • michelle • 13 Haziran 2005 15:41 • #570323
    oncelikle onun bu nick im degil ismim oldugunu soyliyeyim. bence bu mumkun, insan kendinden sorunludur oncelikle, digerlerinin ne yaptigi , nasil baski yaptigi onemli degildir. surunun icinde koybolmak istiyrsaniz, yol acik.

herkesin istedigi gibi...
  • berry88 • 13 Haziran 2005 18:30 • #570341
    arkadaşım asıl yanlış olan sensin burda bir ara ver ve rahat kafayla düşün bakalım biz mi VAHŞİ KAPİTALİZMİN YÜKSELEN KOKUŞMUŞ DEĞERLERİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ YOKSA BİZLERİ BU GİBİ SAÇMA SAPALAK KONULARLA OYALAYIP SEN Mİ OLMAYA ÇALIŞIYOSUN
    ve ayrıca biz amerikan emperyalizminin ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz neden tekrardan açıklama gereği duydun anlayamadım yoksa bakın ben bunu da biliyorum demek için mi yazdın???????
  • metaligirl • 13 Haziran 2005 19:14 • #570347
    NEDEN YABANCI NICKNAME?

neden "nickname"? "takma isim" de o kadar türkçe savunucusuysan...
    neden Türkçe değil de İngilizce ya da Fransızca? İngilizce yazmak özentilikse bu ne?
    ayrıca senin nickin ne? bu nasıl bir çelişki?
    Ağzımı açmiyim diyorum ama olmuyor... maşallah Allah bana bir çene vermiş, çingene misali...
    bnm ismimle beni halt etmeyi dusunmeyin, = original dir;)

senin ismin orijinal de bizimki ne?
    ya Allah aşkına yapmayın böyle şeyler ya...
  • metaligirl • 13 Haziran 2005 19:25 • #570348
    AYRICA:

ORGINAL KELIMESININ ANLAMINI BILMEKLE BIRLIKTE, SIZ SAZANLARIN HEMEN TONGAYA DUSUP, 2 LAF EDECEGINIZI DUSUNMUSTUM ASLINDA. SUNU BILMENIZI ISTERIM KI ONU SAHSEN BILEREK YAZDIM, HATTA FARKINA VARIN KI TAMAMIYLA INGILIZCE VERSIYONU ILE YAZMIS BULUNMAKTAYIM INSTEAD OF TURKISH! GORUN BAKIN KI SIZI BILE NE KADAR SINIR EDIYOR ALT TARAFI HER GUN KULANILAN NORMAL BIR KELIMENIN ING. YAZILMASI.

biz, insanların "nickname", "original" yazmalarına değil, özellikle senin yazmana sinir oluyoruz. Çünkü sen ingilizcenin özentilik olduğunu iddia ediyosun. insanları "TONGAYA DÜŞÜRMEK" İÇİN KULLANDIĞIN YÖNTEMLERİN NE KADAR AKILLICA (!) OLDUĞUNU DA GÖRÜYORUZ BÖYLECE.
  • -jackal_musty- • 13 Haziran 2005 22:19 • #570356
    AYRICA:

-yorum yok-

saygılar...

:D MuStY
  • imsomniac • 14 Haziran 2005 01:59 • #570364
    Sanane!!!???

Sa-na-ne!?
  • La Rocque • 14 Haziran 2005 02:07 • #570367
    Sanane!!!???

hocam simdi ben yazcaktım ya cok kotusun,,

SA NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
  • bigbooots • 14 Haziran 2005 02:12 • #570369
    Sanane!!!???

neden yabancı nickname??
    benim anne tarafı ingiliz.. ingilizim ben!!