-
İstediğim foruma yazma hakkım var . Bu cevap yeterli sanırım.
-
üff... çok klasik oldu bu "ben sizi test etmek için yapmıştım zaten" numarası... canları ister alırlar, belki onlara göre bu daha hoş geliyor...
-
yaaaa sen nickname diosun en başında yaaaaaaa!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaa
-
ya herkez hakli aslin da topic açan arkadasda hakli cünkü türk kültürü elden gidiyo ing nick kullanan arkadaslar da hakli yukarda bi arkadasimiz aciklamis [gizem ] den dolayi ne diyelim herkez istedigini yapmakta özgürdür.
ama bi konuya parmak basayim garaj da taninmak için illa birileriyle kavga mi etmek gerekiyo düsüncelerimizi insan gibi saygi cercevesinde halletsek hem sorunlara daha akici kolay cözümler buluruz hemde daha az zamanda yani birbirimize laf sokmadan. Aslinda bu iyi topic konusu olurda ama kimsenin basini sisirmeyelim benim sinavim var benden bu kadar herkeze iyi günler...
-
valla ben hem kroyum hemde nicikm tukish.
kelle: buyuk yuce insan. alahtan sonra gelen. peygamber gibi. anlamına gelmektedir ayrıca
-
:)))
-
sinir oldum yaaa
-
KEndini yüceltme tezi her insanda vardır ... ( biraz felsefik oldu ::) neyse güzel bir isim ama sen bu konuyu burada tartışıp insanlara laf sokmaya çalışacağına git bu konuyu ailenle tartış ya da sana bu adı koynlarla dimi.senin neden yakındığın çıkar o zaman . 'bu isim sadece bende orjinal niye herkes kullanıyo.' olayı var ; 'birde türk kültürü yok oluyo' diye bir yakınma var düşüncelerinin içinde (cidden felsefik oldu bee ::) ... o zaman huzura kavuşursun ...
-
tabii ki yazmaya hakkin var, sadece kendine bu kadar iskence etme diye demistim, cunku anlamaya calisiyorum ki anlamadigin bir konuda kendini zorlayarak yorum yapmaya calismak zor olmali!!!
-
hey closed,
SINAVINDA BASARILAR..