-
Nickname???
BEYNININ ICINDEKININ BIR FONKSIYONU VAR . NEDEN KULLANMAYI DENEMIYORSUN?
(KALDI KI ARADA 7 SAAT VAR, YAKALAMK ZOR, BILMEM ANLIYABILECEK MISN, HER ZAMNKI GIBI OLMAZSA, HABER VER ALT YAZI GECEYIM.)
-
bi onceki mesajimda verdigim cevap gururu olan bir insan icin yeterli olmaliydi.!! devam et, Tanri nin zeka denilen seyi herkese esit miktarda dagitmadiginin farkindayim.!!!!
-
Nickname???
puahahahaaaa.......
saygılar...
:D MuStY
-
sacmalama...
-
Nickname???
mişel!! (bak türkçeleştirdim nickini)
nesin sen dostum?? senin sorunun ne hıı??
muhalefet yaparak prim yapmaya mı çalışıyosun??
-
Nickname???
istersen daha sonra gunah cikaracagin(!) seylere bulasma!!! kisilere hemde ASLA....
-
Nickname???
asıl soruma cevap alamadım :))
-
Nickname???
ya sen salakmısın abi, çok merak ettimde sormadan edemedim=) ulem sanane be, allah allah canım ister uruguayca yaparım be eleştirisi sanamı kaldı? amacın popülaritemi? bölemi prim yapçan.. neyse başardın, artık bütün forum seni tanıyo, sitenin en kazması olarak=)
-
Nickname???
abi çok istemiyorsanız yazı yazmassınız topic te düşer..olay budur..siz kendinizi kasarsanız daha çok sinirlenirsiniz...sizi de anlamak zor..isyan edeceğinize biraz bekleyin yazmayın!!
----TOPİC DÜŞSÜN----
saygılar...
:D MuStY
-
Nickname???
abi prim ne demek ya!, şinci birinin topigi tutlunca(zevkemi geliyor :))] ne olmuş oluyo? yani burda insanlar bu şekilde saygınlık mı kazanıyolar? şu sanal ortamda yaşama mucadelesi ve yaşam alanı kapmak gibi bi olay mı var yoksa,gerçekten hiç anlamam ama merakımdan soruyorum bunları..
pok,pekçi,püsküüt..sinir olurum boyle soyleyenlere
saygılar..