Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• Holy_Bastard • 16 Haziran 2005 02:13 • #570558
    Nickname???

Biri çıkıp sormuş takma adlar niye ingilizce diye sizde kalkıp cevap vermişsiniz...Çok güzel...Bak canım kardeşim nickim ingilizce...Niye illa türkçe yazmak zorunda olayımki?Zaten burada Türkçe konuşmuyor muyuz?Hoşuma giden şey yerine niye kasıpta Türkçe bi şey koyayım?Millete ingilizcenizle hava atıyosunuz diye çıkışıyorsun ama 2 laf arasında bi ingilizce sözcük sıkıştırıyorsun...Bize akıl vereceğine sen 'instead of Turkish' yazacağına 'Türkçe yerine' yazsana...Sinir olduğum şey İngilizce'yi kullanman değil , dediklerinden sonra bunu yapmandır...
    Saygılarımla -eğer kaldıysa gecenin bu saatinde-
  • wsc • 16 Haziran 2005 15:18 • #570569
    sen niye yabancı nick kullanıyosun peki???tipe bak ya!!şaşkınlık içerisindeyim=))))sadece türkçe müzik mi dinliyosun??dinleme çünkü sen türksün=)ingilizce derslerine de girme bence sen beynini yıkayabilir ve sana gavur dilini öretmeye çalışabilir biri,ya da sen ingilizce kelimeleri okunduğu gibi söyle e mi şirin şey seni...
  • michelle • 18 Haziran 2005 22:07 • #570700
    Nickname???

degerli seytan,

yakinda uyeligimi geri alacagimi soylemisim ve sana geri yazacigimi, digerlerine verdigin ogut iyi yaniz ben BAZI INSANLARIN DUSMESINI TERCIH EDERDIM, TOPIC IN DUSMSI YERINE...
  • michelle • 18 Haziran 2005 22:11 • #570701
    Nickname???

sanrirm bu mesajni bni kastederek soylemissin, sunu bilmeni isterim ki amacim bu degildi bana cevap vemk zorunda degildiniz, cogu kisi kendi egosunu tatmin etmek icin bana cevap yazmaya calsimis, konuya cevap yazacagina!!

benm sorumu bosyere sorgulamayin, kendiniz sorgualayin!!

hala michelle in takma ism oldugunu dusuneler var, bu konuda cvbimi vermistim zaten..
  • michelle • 18 Haziran 2005 22:14 • #570702
    acikcasi sanirim konuya hakim degilsin hala. Beni bu konuda elestirecek bilgiye sahp degilsin bnm hakkimda. Su soylediklerinin her birine cok iyi cevabim var, ama buna gerek yok. istesem haksiz cikatirim seni. istersen beni tanimadan yorum yapma..
  • michelle • 18 Haziran 2005 22:16 • #570703
    Nickname???

belki sorunu ciddiye alamdigimdandir, ne dersin?
  • punk_girl_punk • 18 Haziran 2005 22:40 • #570706
    olur mu olur mazallah bak çocuğum wsc arkadşımız haklı en iyisi bu
  • michelle • 19 Haziran 2005 17:44 • #570729
    !!!! en iyisi nedir punk_girl_punk? ne alaka simdi?
  • Adnan Kantarcı • 19 Haziran 2005 18:28 • #570730
    gençlik kötü yolda... şaşıracağanıza takma isminizi değiştirin, sen de değiştir ismini mişel adlı genç,mesela meşe de güzel olur ama ardından kestane gürgan palamut türer ise sorumluluk almam...
    Ateş??
  • michelle • 20 Haziran 2005 03:50 • #570755
    ates?? ne?? evet haklisn, ama sunu bilmeslisin ki eger ismimi degistirirsem o zamn takma olur, cunku ismim zaten michelle!!!