-
ya ne saçmalıyosunuz siz böyle...almışsınız kızı ortaya herkes ona laf atıp pirim yapma derdinde...yapma be kardeşim;
''benim asıl çekindigim o da degil,seni ciddiye aldıgım için millete malzeme olcam hiç mi düşünmüyosun bunları.'' diyerek kızı tiye alıyosun, sonrada
''yanlış şeyler soyledigin için degil yanlış tavırlar içinde oldugun için.'' diyerek kızın haklı olduğunu söyleyip ardından
"Taklit ve özenti devri en çok bizde sürmüştür.- F. R. Atay.''
diyerek çelişkinin babasını yapıyosun...
devir b.k at izi kalsın devri olmuş, kızın haklılığını hesapta onun fevri davranışlarını kullanarak utanmadan şebekliğe çeviriyosun...
hey millet iki dakika akıllı insan taklidi yapında şu saçmalıklara bi ara verin artık...
-
veeEEEEEEE holy bastard BURAYA DA DAMLADIK!!! BAK FARKINDAYSAN ARKADAS BASINDA BURADA YASAMDIGINA DAIR BILGI VERMIS, HANGI HARFI SANA ACIK GELMEDI DE HALA LEMON_USA NIN NICK INI KONU EDIYRSUN?? GERCEKTEN ALAMADIGIN BIR KELIME VARSA SOR!! SORUN DEGIL SONUCTA ALISTIK .... INSANLARA!!!
HER ZAMN MI BOYLESIN YOKSA KOMIKLIK OLSUN DIYE MI BU KADAR REZILLIK?
(kusra bakamyin daha fazla alttan almiyacagim holy_bastard i, cunku COK KONUSUYOR-BOS KONUSUYOR- VE SIKIYOR!!)
-
EVET TAHMIN EDEMZSIN SANA NE KADAR KATILIYORUM!! BNDE KESINLIKLE AYNI DUYGU ICERISINDEYIM, BU KONUYU KIMSE KALE ALMIYOR, KIMSE SALLAMIYOR, TAKMIYORLAR, UMURSAMIYORLAR, VE SU ANDA TAM 197 MESAJ VAR, HADI GAYRET 200 E ULASACAK!!
SIZCE DE AZ DEGIL MI???
-
INSANLIGIN NE OLDUGUNU COK BILIYORUM DA SENDEN DUYUNCA SIMDI ANLAMINI KAYBETTIGINI HISSETTIM!!
-
AYNI ANDA NETTE OLUP MESJLASTIGIMII DUSUNEMEYECEK KADAR ZEKISIN, HAYRAN KALDIM. OZEL EGITIMDEN MI GECIYORSUN??
-
saga ne?
KOMIK.. HATTA TRAJIK!! ONCELIKLE BENCE SIRF DERT EDINMEK ICIN BAKIYORSAK OLAYA EVET GUZEL BIRT DERT!! EDINMEK(!) ICIN!! ZATEN BOYLE SEYLER DISINDA DA EDINECEK ORTAK(!) BIR DERT OLACAGINI ZANNETMIYORUM.
NEDEN SAVUNACAK BIRSEYINIZIN OLMADIGINI BILIP, LAFI INSANLIGA GETIRIYORSUNUZ. MADEM COK INSANSINIZ NEDEN ADAM GIBI TARTISMAYA(!) - DUSNMEYE(!) ACIK DEGILSINIZ?
NEDEN HERKES BANA SALDIRMA DERDINDE, ---EVET CEVABI BILYORUM--- CUNKU ASLINDA HAKLIYIM?
NEDEN BU KONUYU GOREN HERKES EN BASINDAN BERI ACABA HANGI TURKCE KELIMEYI YANLIS KULLANSADA YUZUNE VURSAK DIYE BAKIYOR, veya OKUYOR(!) ??( GERCI OKUMADAN PEK EMIN DEGILIM, gercekten OKUNSAYDI BU KDAR KOTU SONUCLAR CIKMAZDI ELBETTE!!)
NEDEN BENIM KULLANDIGIM KELIMELRIN OZUNE BAKIP, BANA SALDIRMAYA calisiyorsunuz?
GUNLUK KULLANDIGIMIZ KELIMELER DEGIL AMAC, AMAC KENDINIZI TANITMA YOLUNUZ.
EVET SORU YU TEKRARLIYAYIM SIZN ICIN-
NEDEN TATLI KIZ YERINE CUTE GIRL?? SORU BU, NEDEN ORIJINAL veya OZGUN YERINE ORIGINAL DEGILDI.
TABII KI BUDA TARTISILIR, BASKA BIR KONU ALTINDA, MESELA NEDEN YABANCI KELIMELRI GUNLUK HAYATIMIZDA KULLANIYORUZ??
EGER BIR 200 MSAJLIK KONUYA DAHA HAZIRSANIZ, BUYRUN ACALIM-BENIM ICN PROBLEM (PARDON SORUN MU DAHA IYI GIDER?) DEGIL.
...( bilmem artik bu uc nokta yerine kim bilir daha neler gelir.)
-
herkes biraz VAHSI KAPITALIZMIN YURKSELN KOKUSMUS DEGERLERI OLUYOR YAVAS YAVAS..
hem böyle diyosun hem de kapitalizmin en büyük özelliği olan bireycilik yani ego meselesinde falso veriyosun!
bu başlığın altında bir sürü hakaret ettin!
insanlara hakaret etme hakkını sana kim veriyor?
ona buna gerizekalı falan diyosun da sen çok mu zekisin?!
zaten böyle saçma bi başlık açmandan zeka seviyeni anlayabiliyorum!
kendi egonu tatmin etmek için hoş bir yöntem, tebrik ederim!
Affedilmeyen in de dediği gibi garaja yeni girenlere bi IQ testi lazımmış!
ne olursa olsun kırdımsa özür dilerim..
bu dandik başlığın altına yazdığım için kendimden utanıyorum..
vesselam..
-
saga ne?
GÜLÜNÇ..HATTA ACI!!neyse hepsini türkçeye çeviremicem...aslında direk nikleri ortadan kaldıralım sorun falan kalmasın,herkese bi no verelim..3aşağı,5 yukarı,123burda..okul noları gibi..miss gibi olur..ama şimdi roma rakamları da var,ordan da çıkar artık başka bi tartışma..bu "iletiyle" de oldu 202,kırılmak istenilen rekor ne bilsek de ona göre fazla fazla yazsak...(üç nokta)
-
michellenin manası ne?? madem orjinal ismin, manasını da biliyor olman gerek. benimki numan, manası kan..
nickimde gunsnroses in vokalistinin ismi..(bilmiyosan söyliyim)
anlat bakalım şu ORJİNAL isminin özelliklerini...
-
anlamadığımı söylüyorsun ama önce sen beni anlamıyorsun. ben öncelikle senin eleştirme yolunu kınadım. hala da kınıyorum. tabi ki senin kullandığın yanlış kelimeleri bulup bunun üzerinde durucam çünkü senin söylediğin şeyler bunu gerektiriyo. kendimi tanıtma yolumdan hoşlanmıyorsan bu senin bileceğin iş bunu yaparken duracağın yeri de sen bileceksin, eleştirmenin bi adabı vardır. bunun farkında olmadığın çok belli. burdaki herkesin nick inin kendi için bi özelliği var bunun özentilik olup olmadığını bilecek kadar da tanımıyosun kimseyi.