Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• smile_91 • 30 Haziran 2005 01:53 • #571466
    yani geyik üstüne geyik...
    holy bastard a laf atıyon ama adamın beyni var enazından ve çok konuşuyor boş konuşuyor demen için senin az ve öz konuşman gerekir ki bunu yapabileceğine ve yaptığına da inanmıyorum çünkü yukarıda yazdıklarından belli

birde holy bastard!
    bak sana tavsiyem boşuna michelle ile muhattap olma sen kendi keyfine bak
    bırak bu konuyu uzatma da düşsün şu birinci sayfadan çok sıkıldım yaa

lütfen biz biliyoruz seni!!!
  • michelle • 30 Haziran 2005 04:38 • #571472
    ingilizce de "who is like god" olarak gecer, turkce de ise yaklasik olarak tanri gibi olan anlamina gelir.

cok merak etmissin belli ki , umarim cevap seni tatmin eder!!

bakiyorum, herkes kendi capinda nick i hakkinda birseyler ispatlamaya calisiyor. nick iniz anlamlarini ogrenmek ilgimi esasen hic cekmiyor.
  • michelle • 30 Haziran 2005 04:44 • #571473
    SELAM AYNI DILI KONUSTUGUMUZU ZANNEDIYORUDM!!

ne demk benim soylediklerim bunu gerektirirmis, ne alaka ?? neden cumlenin anlamina bakmaktansa cumlenin YAPISINI, OGELERINI VEYA HERNEYSE onu inceliyorsunuz??

soyleme tarzimi dogru bulmamani anliyabilirm, veya begenmemeni ama KINAMAK ne oluyor?? kimdin tekrar??

yazmak zorunda degilsin, buna sessizlik de gider..
  • _UFUK_ • 30 Haziran 2005 09:16 • #571474
    "who ıs lıke god" ha... :) valla senın adın bızım sozlukte mıkaıl olarak gecer, mıkaıl bı melek adıdır, ve melek olarak da gecer. senın elındekı sozluk nası bı kustahlıkla tanrı gibi yazdıysa, sen o sozlugu aynen bı yerle sok, kaybet bı daha acıp bakma. tanrı gıbıymıs cahıl sosyetık salatalık senı... kendını tanrı gıbı goruyosun he, hotunun kalkıklıgından bellı zaten...
  • Holy_Bastard • 30 Haziran 2005 19:13 • #571495
    1)Yurt disinda yasayanlar ozenti olamaz mi diye bi soru sordum sana?
    2)Lemon_usa'nin nereden oldugu beni ilgilendirmiyor.Ismi 'lemon' mu ki bu arkadasin?Ya da ben holy bastard yerine holy_bastard_tr yazsaydim sorun ortadan kalkicakmiydi?

Milletin sorularina cevap vermek yerine tek yaptigin laf kalabaligi ve demogaji.Sacmaliyosun
    Ayrica bu sitede herkes kendi adini yazsaydi ne olacakti?Atiyorum sitede 200 tane Ahmet var.Ahmet1 ,Ahmet2 ... Hos olurmuydu boyle?Dur ben cevap veriyim sen dusunerek yorulma anlasiliyo sende yorgunluk yaptigi:HAYIR
    Konustuklarin sacmalik.Herkes haksizda bir tek senmi haklisin?
    Ayrica yazdiklarimin rezillik olan bi kismini soylede bende sana anlamadigin yerleri anlatiim...Anlasiliyo dusunen bolumunun islevini tam olarak yerine getirmedigi.Tum Turk milleti ozentidir, bi kac istisna disinda| deyisinden belli...
  • Holy_Bastard • 30 Haziran 2005 20:12 • #571498
    "who ıs lıke god" ha... :) valla senın adın bızım sozlukte mıkaıl olarak gecer, mıkaıl bı melek adıdır, ve melek olarak da gecer. senın elındekı sozluk nası bı kustahlıkla tanrı gibi yazdıysa, sen o sozlugu aynen bı yerle sok, kaybet bı daha acıp bakma. tanrı gıbıymıs cahıl sosyetık salatalık senı... kendını tanrı gıbı goruyosun he, hotunun kalkıklıgından bellı zaten...

+1000...

Ayrica Smile_91 yazdiklarin icin sagol."cok ve bos konusma" meselesine benden iyi cevap vermissin.Ama bu kiz sinirlerimi ayaga kaldiriyor yazdiklarini gorunce.
    Bu kizin yazdiklarini okuyunca nuri'nin incileri bana daha mantikli geliyor yemin ederim.Kiz hem ukala hem de kendini hakli saniyor ciddi ciddi.
    Ayrica 'mikail' sanirim bundan sonra garaj'da iyi bir melek olarak hatirlanmiycak.
    Seytan'da donmeden once melek miydi?
  • Vengeance • 30 Haziran 2005 22:58 • #571504
    nickname değil rumuz

iki lafından biri zaten yabancı kelimeler bi de gelmişin niye yabancı nickname bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendimi alamayacağım
  • Darth_Vader • 1 Temmuz 2005 00:27 • #571506
    yani ingilizcede bi anlama gelince senin nikini mazur görebiliyoruz öyle mi?!
    peki sen niye nickini "yaklasik olarak tanri gibi olan" koymadın?
    bu durumda türkçenin tam olarak bunu karşılayamamasını ileri sürebilirsin ama bu şekilde nick koyanlara niye laf sokuşturuyosun!!
    adının anlamını tek bilen sen misin?!

ALLAH IM!!! SABIR VER NOLUR!!
    küfretme..küfretme..küfretmeyeceğim:( ınğh..
  • michelle • 1 Temmuz 2005 01:38 • #571507
    ya ne alaka simdi? bu benim ismim bir kere, anlamini neden koyayim? eger anlamlarini koyacaksak isimler neden var? bu benim ISMIM, yani her yerde kayitli olan GERCEK ISMIM, nick im degil veya sayin isimsizin dedigi gibi RUMUZum degil!!

siz isminiz yerine baska ism koyuyorsunuz, sorun bu!!

ya gercek anlamda artik ayni dili konusmadigimizi dusunuyorum!! ya hadi anliyorum bazen anlamak zor olur da bir de yarim anladiginizla yorum yapmiyormusnuz.. ona bitiyrm yani!
    kaldi ki ben kendimi tanri gibi gordugum falan yok, inancimi elestirmeden once bir bilgin olsun!!

kaldiki burada kisisel bilgilere yer verilecegini zannetmiyorum!!

kaldi ki zaten bu konunun seninle hic birsekilde alakali oldugunu sanmiyorum,

yerinizi bilin lutfen!!

KENDINE OZGUN FIKIRLERE SAHIP OLAMYAN INSANLARa ve SADECE BASKALARINA KATILAN(!) INSANALaRA BIr KERE DAHA ENERJI SARF EDiP YAZI YAZMAK GEREGI OLDUGUnu DUSuNMUYORUM.

farkeden yok zaten, bu forumda 0 a oynuyoruz!!
  • _UFUK_ • 1 Temmuz 2005 09:05 • #571517
    kımse senı zorla tutmuyo bu sıtede, ısteyen ıstedıgı nıckı takar. yok begenmedıysen cektır gıt alla alla... cattık yaa. gunlerdır mıllete cevap verıyosun bıde uzun uzun yazıyosun ama , ıcerık sıfır. yanı laf salatasından baska bı sey yok. senın adın laf salatası olsun. bak hem turkce.(gercı melekte yakıstı sana)...