-
merhabalar ben yeni uyeyim burada, michelle arkads yazdigini okudum, bence hakli sadece uzerine fazla gelindigi icin son cumlesi gerizekalilar tarafindan cevrildigimi hissediyrm olmus.bence haklisn ama daha sakin olabilirdin. simdiden bnm amacim dusman edinmek degil, hemen kizma savundugun sey guzel oldukca..
-
ayrica bu bolumdeki topiclere baktimda, en fazla tartisilan sen olmussun, helal wallahi.
-
kavga etmeye halal mi diyorsun!!!onun amacı kavge etmek değildi!
saygılar...
:::..MuStY
-
boyle yaz yaz girmiyo kafana...ilginç
-
ayy yazık burayı çok ciddi bir yer sanmış mişelciğim de 64829 satırlık yazı yazmış seni kutluyorum adam
yesinler seni
bugün seni çok cüretkar gördüm mişel hahahaha
neyse......
megadeth'e gittiniz mi
süperdi bence ya
keşke conjuringi de çalsalardı
öptüm seni mişelllll
ama bir ruh emici gibi
hahahahaha
her zaman söylediğim gibi
benim öz mü öz asıl mı asıl adım drifter...
herkeze iyi günler
:))))))))))))))))))
-
ya ne sacmaliyorsun, 2 gundur basi bos birakinca salmissiniz yine.
busra sana gelince...sagol ama ben yeteri kadar zaten sakinim.
musty== baliklarin bile zeka gelsimi sagladigini duymustum, o yuzden sana sasirmadim.
-
selam michelle,
onemli degil, bu olaya bi cozum geterilmesi gerektiginn bilinceyiz zaten, icler acisi bi durum. anladigim kadariyla turkiye de yasamiyrsin bu arada.
herneyse, insanlarin sana kizmasi bir derece normal cunku damarlarina basmissin adamlarin- onalrda dogal olarak tepki gosteriyr.sunuda unutma ama, bu sitede binlerce uye var, ve cogunun nick i yabanci, ve hic birini degistiremezsin michelle.
-
busra, degistirmek amacim degil zaten.
-
oha!!! forumlara küseyim dedim; forumlar gelmiş beni konu almış(herkesi almış aslında:)))
bak güzel kardeşim mişelmi mykıl mı herne ise...
ben de zamanında ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ gibi bişeyler zırvalamıştım fakat anti .... kolonisi kurduum için testislere geldimmm.... şimdi sana tavsiyem önce kendi ismini değiştir, harbi türk ismi al,
sonra; telafuzlarını türkçe yap;
en sonunda bir Türk Evlatları kolonisi ya da Anti Batı kolonisi falan kur(sen yine batı özentisi karşıtı kolonisi de :))).. ondan sonra bukadar kişinin karşısına çıkıp nutkunu çek... herkesi zekasıyla küçümserken kendinle çelişçek kadar aptal olduğunu senin dışındaki herkes farketti maalesef...
sakın bunun üstüne de "hey Axl_Rose" la başlayan bi mesaj atma. sana cevap atarak vaktimi harcayacak değilim çünkü.
(not: drifter sana da helal olsun hacı içine etmişin topiğin ulan hiç değişmemişsin temmuzda falan gel ereğliyede çayımı iç.. :P )
-
musty== baliklarin bile zeka gelsimi sagladigini duymustum, o yuzden sana sasirmadim.
-yorum yok-
saygılar...
:D MuStY