Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• excebill • 3 Temmuz 2005 23:43 • #571587
    var

yaa yine aynı şey...axl kadeşş bak ben diyorumki birbirimizin şahsına karşı kullandığımız kelimelere dikkat edelim...ufuk kadeşe dediğim b.ku çıkıyo olayı onun içindi...direk şahsa yönelttiğin o göe erme muhabbeti çok yakışıksız... tartışmaları lütfen küfürsüz yapmaya çalışalım... tamam?...

ha bu arada michelle in haksızlığına dair yazılmış bi yazı değildi benimki... kaldıki ona sonuna kadar hak veriyorum...bende dahil yabancı lakap kullanan herkes özentiden dolayı bunu yapıyo...hadi akideşler kasmayın kendinizi itiraf edin... bana fısıldayabilirsiniz kimse duymaz;))

belki dersiniz bana sen niye hala yabancı takma ad kullanıyon... siteye üye olurken alınan lakabı bidaha değiştirme imkanımız yokmuş öyle diyo bekçi amca:)...tekrar giriş yapmaya şimdiye dek üşendim ve halada üşeniyorum...
  • Axl_Rose • 4 Temmuz 2005 02:02 • #571588
    var

yaa yine aynı şey...axl kadeşş bak ben diyorumki birbirimizin şahsına karşı kullandığımız kelimelere dikkat edelim...ufuk kadeşe dediğim b.ku çıkıyo olayı onun içindi...direk şahsa yönelttiğin o göe erme muhabbeti çok yakışıksız... tartışmaları lütfen küfürsüz yapmaya çalışalım... tamam?...

ha bu arada michelle in haksızlığına dair yazılmış bi yazı değildi benimki... kaldıki ona sonuna kadar hak veriyorum...bende dahil yabancı lakap kullanan herkes özentiden dolayı bunu yapıyo...hadi akideşler kasmayın kendinizi itiraf edin... bana fısıldayabilirsiniz kimse duymaz;))

belki dersiniz bana sen niye hala yabancı takma ad kullanıyon... siteye üye olurken alınan lakabı bidaha değiştirme imkanımız yokmuş öyle diyo bekçi amca:)...tekrar giriş yapmaya şimdiye dek üşendim ve halada üşeniyorum...

bunları yazcağına kısaca ben michellenin ikinci üyeliğiyim falan yazsadın ya...
  • paradigm_shift • 4 Temmuz 2005 20:20 • #571611
    bal arıları

vızzzzzzzzz
  • syder • 4 Temmuz 2005 22:39 • #571616
    çünkü daha gizemli oluyoda ondan
  • CloSeD_ • 5 Temmuz 2005 00:20 • #571619
    sonu gelmedi sizce???

ben konuya baya yukarda kaldım arkadaşlar o kadar tartışmalar atışmalardan cıkan sonuç ne buna bana biri anlatırsa sevinirim hepsini okuyamadım eğer bi sonuç cıktıysa affola ama cıkmadıysa bu konuya bi son verelim Ben sonuç u yazsam yine kavga cıkacak sonra benim nick donacak gerçi bidaha forumlara yazı yazmıyacaktım ama beni affedin artık bu konun bitmesi gerek artık kalpler kırılmasın:))) her neyse sonuçlanırsa haberim olsun arkadaşalr sakın bunuda bi kawga konusu yapmayın gerçekten sonuça bağlanması gerektiğine inandığım içim söylüyorum... Bu sadece bi düşünce.
  • excebill • 5 Temmuz 2005 00:46 • #571621
    var

doğrudur görüş olarak onunla aynı çizgideyim...ama yazımdaki vurgu tartışma ortamında karşıdakine hitab ederken küfürlü yolları tercih etmenin yanlışlığı ve çirkinliği idi...umarım dikkatini o da çekmiştir...
  • michelle • 5 Temmuz 2005 22:01 • #571668
    sonu gelmedi sizce???

evet bir sonu istemeni anliyorum-gayet normal! sadeec burada normal olmayan seylerin oldugunu da bilmen gerekir, mesela= UYELER!!

1) bi tanesi cikip benim 2 uyelgimin oldugundan bahsediyor, ve boylelikle konuma destek verdigimi dusunuyor.

aklima bile gelmemisti.. belki ancak karakter eksikligi olan bir kisnin yapabilecegi bir is oldugu icin aklimin ucuna bile gelmedi. kaldi ki buna ihtiyacim yok- normalde insanlara aciklama yapmam, ama bu ikilemlerin benim dunyamda yer olmadigini belirterek senin beynindeki bos supheleri kaldirmak istedim.

2) digeri de bir suru madde yazarak sacmalamis! acikcasi sadece bir goz attim, hepsini okuyamadim - o yuzden konuya pek hakim olamadigimdan ozetlemek istemiyorum, fakat hernedense SACMALADIGINDAN eminim.) belki daha once yazdiklarindan olsa gerek..)

hernedense, yazdikarinizin hic biri bu konuya iliskin seyler olamdiginin sizde er-gec farkina varin!!

su konuda 200u askin mesaj olmasina ragmen, hic biri bir anlam icermiyor, tabii kendince ya farklilikolsun diye veya sadece istedigim icin koydum diyenlerin disnda adam gibi bir sey yazamdiniz.

tamam, kabul ediyorum herkesin dusundeklerini ifade etme gucu iyi degildir fakat en azindan bu konuyu acan insana yani bana abuk hatta sabuk seyler yazarak kendinizi rezil etmeyiniz burada..

dusuncelerin musvettesi olmaz, burasi musvette defteri degil-karmasik ne yazildigi seylerle karalamayin surayi!!

allah askina, bir kopegi yerine oturtturmadan once, onu sizi kac kere isirmasina izin verirsiniz?

( anlamadiysaniz, cevap yazmama hakkiniz oldugunu bilin, bos yere anlamdiginiz seyler hakkinda yorum yapmayin, SACMALAMAYIn!)
  • Holy_Bastard • 6 Temmuz 2005 19:22 • #571689
    sonu gelmedi sizce???

1) bi tanesi cikip benim 2 uyelgimin oldugundan bahsediyor, ve boylelikle konuma destek verdigimi dusunuyor.

aklima bile gelmemisti.. belki ancak karakter eksikligi olan bir kisnin yapabilecegi bir is oldugu icin aklimin ucuna bile gelmedi

Belki de cocuk sende oyle bir sey gordugunden oyle dusunmustur.Ayrica millete bok atiyorsun ama yazdiklarinin konunu savunmakla hic alakasi yok.Hala da cir cir bocegi gibi cirliyosun.

Iki ihtimal var:

1)Yazdiklarin yanlis , bu sitede yuzlerce insani karsina aldin , o yuzden uslu uslu git artik

2)Yazdiklarin dogru -%0 ihtimal- , o yuzden buradaki herkes ozenti.E o halde senin ozentilerin arasinda ne isin var?Yine uslu uslu git...
  • michelle • 6 Temmuz 2005 20:55 • #571691
    sonu gelmedi sizce???

HOLY_BASTARD;

1) NE COCUGUNDAN BAHSEDIYORSUN?
    2)KIM BU COCUK?
    3)BU COCUK BENDE NE GORDU?
    4)ZATEN O CUMLENIN SONRASINDA DEDIGINI ANLAMADIM, SANIRIM KULLANGIGIN KELIMENIN ANLAMINI BILMIYORUM.UZGUNUM..GENELDE UST PERDEDEN KONUSULANLARI ANLARIM.

IKI IHTIMAL VAR;

1)YA SALAKSIN.
    2)ya DA COk SALAKSIN!

IKISI ARASINDA TERCIH YAPMAK OLDUKCA ZOR ACIKCASI.SENDE BUNUN CEVABI VAR MI?

AYRICA YUZLERCE INSANI KARSIMA ALDIGIMDAN BAHSEDIYORSUN-MERAK EDIYORUM SEN KENDINI HERKES MI ZANNEDIYORSUN?
  • whyhione • 6 Temmuz 2005 21:16 • #571692
    sonu gelmedi sizce???

noooluyo burda hiç bişi anlamadım bütün mesajları okuyamadım ama neyse boşverin gidin yatın uyuyun...