Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN YABANCI NICKNAME?

• drifter • 27 Haziran 2005 23:33 • #571265
    mişşel papucu yarım çık dışarıya oynayalım
    hehehehehe
    :)))))
    mişel sen bozuksun
    hehehehehe
  • chazy_chazzz • 28 Haziran 2005 02:39 • #571277
    Bu başlığı açan arkadaş harbi salak..tek amacı polemik yaratmak ve daha 2. mesajında hemen saldfırıya geçmiş..önce insan olmak lazım..ondan sonra düzgün insanlar olmaya çalışırsınız..
  • Axl_Rose • 28 Haziran 2005 03:28 • #571281
    Bu başlığı açan arkadaş harbi salak..
  • Axl_Rose • 28 Haziran 2005 03:51 • #571282
    doğru bi bulgu helal olsun valla..
  • stranger_sws • 28 Haziran 2005 04:03 • #571283
    [56 kez okundu]busra
    25 Haziran 2005 Cumartesi / 21:03
    selam michelle,

onemli degil, bu olaya bi cozum geterilmesi gerektiginn bilinceyiz zaten, icler acisi bi durum. anladigim kadariyla turkiye de yasamiyrsin bu arada.

herneyse, insanlarin sana kizmasi bir derece normal cunku damarlarina basmissin adamlarin- onalrda dogal olarak tepki gosteriyr.sunuda unutma ama, bu sitede binlerce uye var, ve cogunun nick i yabanci, ve hic birini degistiremezsin michelle.

[57 kez okundu]

busra
    25 Haziran 2005 Cumartesi / 21:06
    busra, degistirmek amacim degil zaten.

burada sanki iki üyelikli biri var :)
    gerçi busra aktif değilmiş artık :D
  • b1-66er • 28 Haziran 2005 04:56 • #571287
    saga ne?

chazy_chazzz; +8(yan cevrilmis hali ama...)

bak bi almanca nick buldum hemen senin icin!
    schöpfung

ama ne alakasi var simdi.?.
    ne ozentilik ne de ing bilyorum diye hava atmak...
    hic alakasi yok...
    ac sozlukten soyle "cool" ( cool dedim cunku turkce de buna yakin bi kelime bilmiyorum, gerek turk olmamam gerekse baska bi nedenle bilmiyorum artik ) bi kelime bul yaz...
    ing bilmeye gerek yok yani...
    dolayisiyla kimse ing bilyorum diye de hava atmaya calismiyor bence...
  • Axl_Rose • 28 Haziran 2005 09:08 • #571288
    ya tamam bırakın bütün bu saçmalıkları.. bende bırakcam herkes bıraksın ama şuna değinmeden geçemicem:
    [76 kez okundu]busra
    22 Haziran 2005 Çarşamba / 22:48
    ayrica bu bolumdeki topiclere baktimda, en fazla tartisilan sen olmussun, helal wallahi.

bende diyorum ki garajdaki herkes gerizekalıdır. BEN HARİÇ. huhahaha!!
    ne oldu şimdi.. benim topicimde en az 500 mesaj olmassa en adiyim..
    biraz lafını bil de konuş lütfen.. busra
    (bu arada kimseye gerizeklı falan dediğim yok ha:P gerizekalılar oratda zati :))))
  • nemesis_cgl • 28 Haziran 2005 17:24 • #571305
    Nickname???

önemsemeyeceğin bi konuda neden herkese laf atıyosun???tövbe tövbe
  • amylee_ • 28 Haziran 2005 17:38 • #571306
    Nickname???

germeyin germeyin ortamı müslüm baba konuşuyorrr
  • pepperrina • 28 Haziran 2005 22:28 • #571321
    saga ne?

:))
    komik.. dert şimdi türkçemizi koruyalım korumayanları uyaralım mı?
    herkes istediği nick i kullanır. bunun özentilikle uzaktan yakından alakası yok.(bu noktada bkz. b1-66er in yazdıkları)
    senin nickini (ismine) karışmam ama bir şey söylediğin zaman onun arkasında durmayı bileceksin. eğer senin derdin türkçe'nin bozulmasıysa, türkçeyi bozmayacaksın. america türkçe de ameriKa
    original türkçede orjinal (veya özgün :)) nickname türkçede takma isim. ne kadar itiraz edersen et burdaki herkesten daha bozulmuş türkçe kullanıyorsun. daha söylediğinin arkasında bile duramıyorsun ama insanların yabancı nick lerini eleştiriyosun.
    önemli olan insanların hangi dili kullandığı değil o dili doğru kullanmasıdır. üstelik ingilizce bildiğin için ingilizce nickname kullanmak özentilik olmaz sonuçta o dili biliyorsun özenilecek bi durum kalmamış ortada.
    veya belki de tek nedeni o kelimenin türkçe karşılığının kulağa o kadar hoş gelmemesidir. niye pepperina neden biberina değil mesela? çünkü aynı his yok.
    benim için dürüst olmak gerekirse bunların hiçbir önemi yok ben türk olmamdan öte insanım çünkü. hangi dili kullandığımı umursamam. bildiğim herşeyi kullanırım ben.
    son olarak. benim yaptığım şeyi sen hangi akılla ve hangi güvenle bu kadar sinir bozucu ve yanlış bir şekilde eleştirebilirsin? eleştiriye karşı değilim ama eleştirmenin adabı ve bir mantığı vardır.. insanların nicklerini eleştirmeden önce kendi eleştirme tarzını bi gözden geçir.