-
al iste,,
hehhee... böyle bi insandan böyle biyorum ve bi laf ancak bu kadar tersten anals1l1rd1..
yüzeyselligin bu kadar1 ve yaz1k ne diyim..sanki bana sayg1 duy dedik..
ehüe...
hade bakal1m..
nikimi de begenmissin yA,allah raz1 olsn ya.
-
Bak michelle arkadaş sen şimdi yabancı nicklere hayır,kahrolsun emperyalizm vs vs... diyorsun ya durmadan,bişeyi gozden kaçırıyorsun bu sitedeki uyelerin çogu bu olay ve olguları senden çok daha iyi biliyor bu yuzden senin sivri çıkışın insanlara komik geliyor ve seni ti ye almak istiyorlar,insanlar seni dikkate almadıkça konu hakkında konuşmak istemedikçe sen dahada sivriliyosun galiba bu hoşuna gidiyor,bilgisayarının başına oturup poponu yayarak ona buna ders verdigini düşünmek senin için zevkli olabilir.
Ama çok basit 2 3 cümle ile bakın benim gözlerim açık demekte bayatlamış bazı politiklere özenmek oluyor de mi? onlarda aynı yolu izliyor çunku,garaj koşelerinde kahrolsun emperyalizm diye bagırmak,garaj insanlarını ilgisizlikle suçlamak ancak bir morona mantıklı gelir ve bunu ancak bir moron uygular.
Şöyleyecegim şu ki kendini şebek ettin dostum yazık oldu,yanlış şeyler soyledigin için degil yanlış tavırlar içinde oldugun için.
benim asıl çekindigim o da degil,seni ciddiye aldıgım için millete malzeme olcam hiç mi düşünmüyosun bunları.
son olarak... HEEYYY!!!
"Taklit ve özenti devri en çok bizde sürmüştür."- F. R. Atay.
-
bence garaj daki en baba insan cuk diye oturtuyo lafları
benim satırlarca yazıcaam şeyleri iki kelimeyle anlatıyooo sana sadece helal diyorummm.....
-
bu farkı anlaman çok iyi olmuş ona göre davranırsın artık
bak biz bu nicklerle mutluyuz anladın mı?boşuna araya fesat karıştırma
zaten aynı cümleleri tekrarlayıp duruyosun boşu boşuna yer teşkil ediyosun
hem adamlara ne kızıyosun ki demekki sıkılmışlar bu konudan- bende aynen- lafı değiştiriyorlar sanırım sen bunu anlayamadın çünkü o arada bizim küçük beyinli olduğumuzu falan iddia ediiyodun ya da amerikan emperyalizminin kokuşmuş değerleri olduğumuzu söylüyodun artık ben bu konudan acayip sıkıldım ve terk ediyorum burayı arkadaşlar bence sizde boşuna vakit harcamayın ne de olsa aynı noktaya geri dönüyoruz -bizim küçük beyinli olduğumuza -
-
1)Kim bu eleman?
2)Niye sorguluyor yabancı NİCK'imi?
3)Niye çıkıp cevap veriyolar buna?
4)Millete 'yerimizi bilelim' diyerek kime saygı öğretiyo?
5)La Rocque müthiş söylemiş:)
bilgisayarının başına oturup poponu yayarak ona buna ders verdigini düşünmek senin için zevkli olabilir.
-
manyakkkk işte harbi len ne salak topicler var ya ben mesela herzaman adımı kullanırım ama saçma işte ya bu topic
-
Gerçekten saçma yaa!!!Seni aratmıyo valla:)))))
-
amerikan'a american yazan bi gerizekalının topici altında bu kadar mesaj olması GaRaJ üyelerinin zeka seviyesinin b*k çukurlarında süründüğünü gösteriyor.
-
iste simdi sende bu cukura girdin!
-
Bu olay ve olgulari bilmek yeterli olmuyor anlasilan, sonuc yine 0!! kaldi ki, beni hicte ciddiye almiyorlar gibi gozukmuyor, eger almiyor olsalar di cevap atma lutfunde bulunmazlardi. madem konu hakkinda konusulmak istenmiyor, madem sacma (!) bir konu o zamn neden cevap yazma lutfunde bulunuyorsunuz, size bunu zorlayan yoktu!
belli ki acmis oldugum onu cok agir gelmis, anlamamissiniz ki boyle bos konusuyorsunuz, sadece su konu hakkinda 1 kere yanildim, o da Tanri nin zeka denilen seyi herkese esit miktarda vermedigini unutmak oldu. ben akli yerinde, yorum yapabilme kapiliyeti olan insanlarin var oldugunu dusunmustum, ama tabii ki yanildim ne olsa cehalet gitse de esseklik baki kalir demisler...
peki madem anlamadiniz, olayi acayim size, gecen bir arkadsimla bilgisara bakarken, bana bir turk sitesi gosterir msin demisti, bende garaj i gostereyim dedim bari, uyelri gosterdigimde ona, arkadasim neden tum isimlerin ing. oldugunu sordu bende bilmiyorum iste tum turk milleti ozentidir dedim zaten, sadece acaba turk milleti ozenti oldugunu biliyr mu diye bir sorayim dedim, yani bu konunun temeli buna dayaniyor.
sonunda bunu da acikladim, yani asil olay bu.(genellleme yapilmistir, istisnalar vardir)
sunu da eklemek gerekirse,ben bircok bos beyinli insan gibi( burada alinabilirsin LA ROCQUE) vaktimi bilgi. harcamiyrm, maillerimi kontrol ederken yine kim sacmalamis diye garaj a da bakiyrm, ve senin gibisini cok goruyrm..
Konusma dilimizde kullandigimiz bir suru yabanci kelime veya isim ile kendinizi tanitmak amacli kullandiginiz yabanci isimler FARKEDEMEDIGINIZ sekilde farklidir! neden bana bazi beyinsizler dogrudan yok niye tel. izliyrsun yok nden muzik dinliyrsun onalrda da yabanci ismler var diye aptalca seyler yazilmakta oldugunu anlamlandirmak zor acikcasi!
bakin, buarada kimse emperyalizm nutuk u vermiyr, tabii ki anlamizi beklemiyrm daha fazla, bu hatayi bir kere yaptim ama isterseniz sadece susun ve ACI GERCEGI KABULLENIN, en azindan yazinizdan gorundugu kadarindan DAHA FAzLA APTAL OLDUGUNUZu anlamiyalim.
VE CEVAP VERMEK ZORUNDA OLMADIGINIZ BIR KERE DAHA HATIRlAtaYIM SIZE. BELLI KI ZEKANIZ KULLANMAK ZOR GELIYOR. DAHA FAZLA CILE CEKMEYIN.
oncelikle;
LA Rocque
Holy_Bastard
Nuri
ve cc_ baran
ayirca 1-2 kisi DISINDAKILER..
madem guzel ve anlamli sozler yaziliyor, o zamn bende OZGUN(!) haliyle bir soz ekliyeyim;
" I FEEL LIKE,I AM SURROUNDED BY IDIOTS" -.Scar.