-
oldu paşam!!!
-
Hoşuma gitti koydummm !!!!!!!!!!!!!!1
-
7 yaşımdan beri en sevdiğim grup olan red hot chili peppers'ın en sevdiğim şarkılarından birinin adı easily, bunu gidip kolayca diye çeviremezdim heralde!!! rhcp'ye ayıp bi kere....
-
sağol lütfü :)
-
Sabahın körü mü :D 09.17 mi? Tembel herif seni ;)
-
Herkez biraz farklılık yaratacak,kendini anlatacak nikler seçer.Genellikle böyle ortamlarda ilgi çekebilmek için,başvurulan birinci yol gizem.Bu gizemi yaratanlarda ingilizce nikler.Ne olduğunu bilmediğin için takılabilirsin,ya da çevirdiğin zaman türkçeye ruhuna uygun bir laf çıkabilir.Çünkü onu içine çeviren sensindir.
Garaj bile türkçe değildir geyiği,siktiğimin yıllar senisi önceden geçmiştir.Farklılık yaratmak her zaman toplumu geliştirici bir öğedir,fakat genellikle bu farklılığı hissedemiyoruz.Ya da doğamızda olan bu farklılığı farklı şeyler için harcıyoruz.
-
peki ya
:
dejenere
egosantrik
garamp
garajanda
ya bunlar :)
bi de hocam o sittin sene olmalıydı.
af buyur ukalalık olarak algılamada ole yani :)
-
hayatımda gördüğüm en dandik topic ilk önce bunu belirtiyim sanane ya sanane elalemin derdi bir yerini mi gerdi sanane benim ismim bana özel iron maidenı sevdiren şarkının ismi ve bunu ismim yaptım ayrıca sensin özenti ORIGINAL ne demek ya allah allah sanane sanane sen gördüğüm en büyük özentisin MİŞEL midir nedir
-
drifter kesinlikle sana katılıyorum. Türkçeyi savunacaksan yabancı sözcük kullanımını nickleri eleştireceksen önce kendinden başla bak ilk önce madem bu konuda eleştiri yapacaksın "orjinal" yerine "özgün" kullanmayı dene ve kendi nickinden başla ok.
-
hey likeablegirl,
senin gibi insanlarin yapabilecegi en buyuk is baskalarinin fikirlerine katilmak VEYA katilmamak olsa gerek, cunku bu TUR inSANLARIN KENDINE OZGUN HICBIRSEYLERI YOKTUR, ISIMLERI, NICKNAME LERI VE KISILIKLERI GIBI.
ORGINAL KELIMESININ ANLAMINI BILMEKLE BIRLIKTE, SIZ SAZANLARIN HEMEN TONGAYA DUSUP, 2 LAF EDECEGINIZI DUSUNMUSTUM ASLINDA. SUNU BILMENIZI ISTERIM KI ONU SAHSEN BILEREK YAZDIM, HATTA FARKINA VARIN KI TAMAMIYLA INGILIZCE VERSIYONU ILE YAZMIS BULUNMAKTAYIM INSTEAD OF TURKISH! GORUN BAKIN KI SIZI BILE NE KADAR SINIR EDIYOR ALT TARAFI HER GUN KULANILAN NORMAL BIR KELIMENIN ING. YAZILMASI.
BENDE BUNU SORUYORUM, NEDEN?