Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garajda aşk başkadır

  • Soulforger • 15 Aralık 2006 15:33 • #582600
    OHA!!! Beyninizi Bıraktığınız Yerden Alıp Geri Takın Kafanıza!

    ask diye birşey yok ..
    erkeklerin düsünceleri hep bel altı..
    yani ...
    seven s..lir,s..en sevilir..
    bundan eminim sadece...


    Aşk'ın olup olmadığını bilmiyorum , ama tüm erkeklerin düşüncelerini tek ve bayağı bir noktada birleştirmek salaklıktan başka bir şey değildir , bundan eminim. Ne tür bir hastalıklı beyin ilişkilerin sadece bundan ibaret olduğunu düşünebilir? Basmakalıp saçma lafları kullanarak başkalarının dikkati çekme isteğinizin sebebi nedir? Kaç yüzyıl yaşadın , kaç milyar insanı inceledin de bu b*ktan genellemenin doğruluğundan emin olabiliyorsun?

    Ya hayır o kadar düşünüyorum bu konuda , gerçekten beynim almıyor , insan niye beyninin fonksiyonlarını kısıtlar? Niye düşünmeyi reddeder? Böyle saçmalıklara gerçekten inandığınızı düşünüp , her ortamda fiks olarak bunları söylemek ne kadar samimidir?

    Belki terkedildin ya da aldatıldın , bilmiyorum. Ben de defalarca yaşadım ikisini de. Ama hiç bir zaman beynimi kullanmaktan vazgeçmedim , böyle saçma geyiklere rağbet etmedim.

    Seven becerilirmiş. Hadi ya? Hiç kimsenin saçma bir sebepten dolayı erkekleri böyle genellemesine göz yumamam. Aldatıldım diye tüm kızların böyle olduğunu düşünmek kadar saçma bir şey bu.

    Bu arada bu yazıyı sana karşı yazdım ama kişisel olarak alma , tüm böyle düşünenler için bu yazı. Senin yerine kim yazsaydı yine aynılarını yazardım yani.

    Kalın sağlıcakla... Bu arada başlıktaki tavsiyemi de bi yere yazın derim ben... Beyin bu , lazım olur...
Bu konunun tüm mesajları