Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ'da sadece rock müzik mi dinlenir?

  • Necrophilliac • 12 Ocak 2007 19:03 • #583305
    Şimdi Türkiye'nin en güzel Opera binalarından biri Eskişehir'de.Sık sık giderim.Gidemeyenlerin durumu sadece ekonomik değil yalnız.Çok çok göze batmasa da Klasik müzik, Eskişehir'deki öğrenci sınıfına hitap edemiyor.Zira o bina gerçekten bildiğiniz Opera.Yani durum biraz ekonomik ama bilet parasıyla alakası yok(olabildiğince üstü kapalı anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir)

    Tabi yine Eskişehir'de biletlerin aylar aylar önceden kapılması gibi bir durum var.Ekonomik durumu güçlü olanlar ve torpilsel durumu güçlü olanlar piyasada bilet bırakmıyorlar.

    Ha gelelim konserler nasıl oluyor?

    Açık söyleyeyim, çok "sürü" bir izleyici kitlemiz var.Ya hiç sorgulamadan bütün şarkıları kafadan alkışlıyorlar ya da hakkaten sürüler.Konser bitince kimin konseri olursa olsan 15-20 dakika hiç durmayan bir alkış oluyor.Bir keresinde, tam olarak hangi konser hatırlamıyorum orkestra şefi "Madem bu kadar beğendiniz, hangisi en güzeldi ,zamanımız var bir kez daha çalalım." dedi, cevap yok... 5 dakka cevap bekledi neyse birisi 5. dedi kurtuldu salon.

    Dinlemeden etmeden alkışlıyoruz.Islık falan da değil başka bir şey bu.Ya çok açız böyle şeylere, ya da bilmiyoruz hakkaten ki daha acı bir durum olur bu.
Bu konunun tüm mesajları