Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garmes'teki tehlike

  • teorat • 9 Nisan 2007 23:52 • #585387
    Garmes'teki Tehlike

    Arkadaşlar uzun zamandır herkesin gözünden kaçan bir tehlike garmesten mesaj atmak.
    Yeni arkadaşlar edinmek istemiyor seçeneğini seçen üyelere mesaj atıldığında rahatsız oldum butonuna basıldığı anda sorgusuz sualsiz mesaj atan üye donduruluyor.Bunu hepimiz biliyoruz.
    Ama şunu kabul etmeliyiz ki GaRaJda kendini bilmez insanların bu şekilde birçok suçsuz üyenin üyeliklerinin dondurulmasına sebep oluyor.

    Benim başıma gelen olaysa şu. Birini arkadaşım sandım genelde sitelerde hep aynı nicki kullanır "Selam ismin ne" dedim ki ertesi günü GaRaJ'a girdiğimde üyeliğim dondurulmuştu.
    Bu durumu büyük bir silah olarak kullanan kendini bilmezler sırf bu sebeple "yeni arkadaşlar edinmek istemiyor" seçeneğini seçiyorlar.
    Artık önemli bir durum da, GaRaJdaki Garmesten mesaj atmanın tehlikeli hale dönüşür olması.

    Tabi ki bekçimiz yaklaşık 60.000 kişinin rahatsız olmasıyla ilgilenebilecek değil. Bu tam anlamıyla imkansız olur.
    Yeni arkadaşlar edinmek istemiyorum seçeneğini seçenler için: Tamam bir üye yeni arkadaşlar edinmek istemeyebilir, o zaman bu üyeye Garmesten mesaj atılmasın.
    Sadece eş dost listesinden mesaj alabilsin. Hem gerçekten de yeni arkadaşlar edinemez hem de herkes dürüst olmuş olur bu konuda.
    Çünkü Garmes'teki ikili tartışmalarda veya konuşmalarda lafı kaldıramayan kişi vb. bunun gibi sebeplerle rahatsız oldum butonunu can alıcı bir nükleer silah gibi kullananlar çoğunlukta.
    GaRaJ'ın bu Garmes sistemini neden korkarak kullanalım. Haksız şekilde hiç bir GaRaJ üyesinin üyeliği dondurulmasın.

    Yorumlar....
Bu konunun tüm mesajları