Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garmes'teki tehlike

  • NeGüZeL_İsTnbL • 10 Nisan 2007 00:37 • #585391
    Yeni arkadaşlar edinmek istemiyorum seçeneğini seçenler için: Tamam bir üye yeni arkadaşlar edinmek istemeyebilir, o zaman bu üyeye Garmesten mesaj atılmasın.
    Sadece eş dost listesinden mesaj alabilsin. Hem gerçekten de yeni arkadaşlar edinemez hem de herkes dürüst olmuş olur bu konuda.Çünkü Garmes'teki ikili tartışmalarda veya konuşmalarda lafı kaldıramayan kişi vb. bunun gibi sebeplerle rahatsız oldum butonunu can alıcı bir nükleer silah gibi kullananlar çoğunlukta.


    izmirli_teo çok önemli yaraya parmak basmışsın abicim. Teklifin bana çok mantıklı geldi açıkçası. Yeni arkadaşlıklar edinmek istemeyen Garmesten mesaj alamasın. Herkesin dürüst olmasını istiyorsak kişinin profiline baktığımızda gerçekleri görebilmek istiyorsak bu teklif değerlendirilirse harika olur kanımca. O zaman kim GaRaJ'a ne niyetle giriyormuş ortaya çıkar. Ayrıca bahsettiğin rahatsız oldum butonunun nükleer bir silah gibi kullanıldığı tabiri tam isabet. Ben bile korkuyorum birine Garmesten mesaj atarken acaba rahatsız oldum butonuna basar mı diye?
Bu konunun tüm mesajları